Bajnai Gordon lenullázza az Orbán-rendszert

2023. július 03. 10:58

Gyökerestül kivágja az orbáni propagandagépezet legújabb primitív termékét.

2023. július 03. 10:58
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Bajnai Gordon a magyar demokrácia utolsó miniszterelnöke reagált a titkosszolgálatinak nevezett jelentésre, amely a külföldről kapott ellenzéki kampánytámogatásokról szól. Magyarország utolsó demokratikus miniszterelnöke rangjához és korábbi szerepéhez méltóan bemutatja az Orbán-rendszert. A Facebookon közölt válaszának elején kijelenti, hogy a jelentést a propagandaminiszter alá tartozó Nemzeti (Dez-) Információs Szolgálat készítette, és »legfontosabb, hogy ezt a jelentést (és elődeit) annak lássuk, aminek a megrendelői szánták: politikai propagandakiadványnak«.

Bajnai Gordon gyökerestül kivágja az orbáni propagandagépezet legújabb primitív termékét, amely valóban méltatlan egy ország kormányához, titkosszolgálatához, miniszterelnökéhez, de azt már megszokhattuk, hogy őket ez a legkevésébé sem érdekli. Írása világossá teszi, hogy a jelentés semmiféle törvénytelenséget nem állapít meg, olyasmit kriminalizál az ellenzék esetében, ami a Fidesz mindennapos gyakorlata, méghozzá minden tekintetben, és sokkal nagyobb tételben. Orbán avatkozik be más országok belügyeibe és választásaiba, ők finanszíroznak kampányoló álcivileket.”

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mai nap
2023. július 10. 20:07
Miért kell ennek a sötét baromnak a dolgozatait itt leközölni?
fabulon a bőre őre
2023. július 05. 20:59
Hogy lehet Bartussal telefosni ezt?
fater0921
2023. július 04. 12:51
Bartus te ugyanolyan barom állat vagy , mint a Bajnai. M.O. utolsó demokratikus miniszterelnöke????Baszd meg, ha olyan magas lennél, mint amilyen hülye vagy, ülve nyalnád a holdat. Méghogy demokratikus????????Ha ezekre a férgekre -Gyurcsány, Bajnai stb. lett volna rábízva az ország már régen éhen halt volna a fél ország, mindenki földönfutó lenne, ezek csak a sanyargatáshoz értenek.
Megtalálta
2023. július 03. 14:32
Féleszű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!