Baranyi és a szivárványos pad

2023. július 13. 16:11

Már akkor tudta, hogy ez lesz a vége ennek a padszínezgetésnek, amikor megszületett elméjében az ötletcsíra.

2023. július 13. 16:11
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Baranyi Krisztina elmúlt 4 éves ferencvárosi polgármesteri tevékenysége nulla. Karácsony gergelyi magasságot érint azzal a semmivel, amit eddig művelt.

2 évente azért mégis generál egy botrányt, amivel sikerül bekerülnie a hírekbe. 2021-ben például kitalálta, hogy szivárványos BLM-szobrot állít fel a kerületben. A szobor, ahogy tippelni is lehetett, nem sokáig állt. Baranyi célja ezzel természetesen nem az afroamerikai emberek melletti kiállás volt, hanem egy nagyon ócska provokáció.

Baranyi idén nyáron ismét úgy érezte, hogy provokálnia kell. Úgy döntött a kerületi agytrösztjeivel, hogy egy tetszőleges padot szivárványosra festenek. Ismét jelzem, hogy ennek az akciónak a célja még véletlenül sem az LMBTQ-emberekről szólt, ez ugyancsak egy nagyon alacsony színvonalú provokáció. Ugyanis az LMBTQ-embereknek semmi szükségük nincs arra, hogy Ferencvárosban szivárványos legyen egy pad.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. augusztus 05. 18:16
A pride -ozók MIRE VÁGNAK FEL ?
Palmimi85
2023. július 14. 14:59
Rettenetes ez a baranyai banya! Ennek is a választási kampánya hátsó célja? anno a Fradi-szurkolói tagsággal tévesztette meg a választókat, nem szabad ennek a baranya-banyának semmi szín alatt bedőlni!
chief Bromden
2023. július 14. 07:45
Előbb-utóbb a képe lesz szivárványos. A sajátjai verik pofán a választáson.
Attyla
2023. július 14. 06:40
Baranyit arcon fújni alvázvédővel, had szokja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!