Az Európai Parlament igazán megtárgyalhatna egy jelentést az európai jogállam 2020-2022 közötti állapotáról is

2023. július 11. 20:47

A sikeres válságkezelés kulcsa: totális kontroll a polgárok felett és öntörlődő smsekben kommunikáló hatalom.

2023. július 11. 20:47
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Azt mondja egy uniós biztos: »a koronavírus-járvány időszaka volt az, amikor az Európai Unió a legeredményesebben járt el egy válsághelyzet megoldásában.« Értem. Azt most hagyjuk, hogy eddig -mindannyiunk nagy szerencséjére – nem kellett az Európai Uniónak válsághelyzetet úgymond megoldania. Tehát akkor a sikeres válságkezelés kulcsa: totális kontroll a polgárok felett és öntörlődő smsekben kommunikáló hatalom. Az Az Európai Parlament igazán megtárgyalhatna egy jelentést az európai jogállam 2020-2022 közötti állapotáról is.”

***

 

Nyitókép: YouTube képernyőfotó
 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nnjohn
2023. július 12. 18:50
Ez tökön találta az EP-t... Frappáns !
MaBaker
2023. július 12. 13:21
Tegnap szúrtam ki, hogy a tanulmányt, ami bemutatja a pfizer és a moderna saját adatai alapján, hogy minden 800-1000. oltott súlyos mellékhatást szenvedett, hivatkozta Merkely Béla egy munkájában :D:D:D A minden oltáspropagandát lenullázó tanulmány: ----- https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36055877/ -------------- Merkely munkája: --------- https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/37330369/
Kétes
2023. július 12. 09:02
Kedves András! Egyetértek! Magyarországgal szemben állandó jogállamisági kifogásokat fogalmaznak meg az EU-ban (is). De! Jó lenne látni egy olyan részletes összehasonlító tanulmányt, amelyben konkrétan megfogalmazott intézményi és működésbeli problémákat hasonlítanak össze az összes EU tagot figyelembe véve. Pl. alkotmányok, igazságszolgáltatás intézményei, kinevezési jogkörök, stb., média függetlenség, ellenzék helyzete, stb... Összességében elborzasztó, hogy nincs érdemi vitára lehetőség, amely nem a vádaskodások szintjén és a dolgok relativizálása mentén történne!
pipa89
2023. július 12. 08:27
"A sikeres válságkezelés kulcsa: totális kontroll a polgárok felett és öntörlődő sms-ekben kommunikáló hatalom." Ááá, Schiffer megint fején találta a szeget. Bizony, bizony. A FED a markában tartja a teljes brüsszelita vezetést és sajnos az óriási hitelekkel most már az adósrabszolgájukká tettek 440 millió európai embert ezzel az Ukrán-üggyel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!