Nem az a hatékony közlekedéspolitika, ha sárga csíkot festenek a körútra

2023. június 22. 06:27

A baloldal minden értelmes környezetvédelmi fejlesztést, közlekedési beruházást leállít és megfúr.

2023. június 22. 06:27
null
Wintermantel Zsolt
Wintermantel Zsolt
Facebook

„A magát zöldnek nevező baloldal valójában minden értelmes és valóban hatékony környezetvédelmi fejlesztést, közlekedési beruházást leállít és megfúr.

Mi előkészítettük a szabályozási környezetet és megterveztettük a metró Káposztásmegyerig történő meghosszabbítását, amit Karácsonyék betettek a fiókba. A 11. kerület DK-s polgármestere, Baranyi Krisztina és a főpolgármester bírósági úton akadályozza a déli körvasút projektet. Most legújabban pedig Szaniszló Sándor, a 18. Kerület DK-s polgármestere lehetetlenítené el a lajosmizsei vasútvonal fejlesztését.

Teljesen érthetetlen, hisz a Főváros autós forgalmát egyetlen egy módon lehet csökkenteni, ha megfelelő mennyiségű, minőségű és sebességű közösségi közlekedési alternatívát biztosítunk a jelenleg autót használók számára, nem beszélve arról, hogy a jelenleg is közösségi közlekedéssel utazókat is meg kellene tartani és nekik is járna a jobb színvonalú utazási lehetőség!

Nem az a zöldpolitika, ha odaláncolják magukat a fákhoz, nem az a hatékony közlekedéspolitika, ha sárga csíkot festenek a körútra és nem az az érdemi intézkedés, hogy egyetlen belvárosi hídról kitiltom az autókat, mintha ezzel bármi megoldódna az autóhasználat csökkentése tekintetében...

Érdemi és hatékony zöldpolitikát, érdemi és hatékony közlekedéspolitikát, érdemi és hatékony városvezetést érdemelne Budapest!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2023. június 22. 18:02
No most figyelj haver, ez az egyik rész: én világéletemben számítógépeket (később PC-nek nevezett bohózatokat) javítottam, üzemeltettem, végül szakmérnöki diplomával. Hív a kuncsaft, ez és ez a jelenség, mikor tud jönni, várhatóan mibe kerülne a dolog. Szükséges ítélt cuccok: 1 bőröndnyi alkatrész, tartozékok, kábelek, panelek, tápegység szir-szar, mint "vasanyag". Másik bőrönd CD, DVD, BD adathordozók és meghajtók a szükséges SW eszközök, biztonság kedvéért 1 oscilloscope, egy csomag nyugtató, meg a tudás a fejben. Nos hol is lakik? Király utca, Nagykörút, Kiskörút, Andrássy út, V.,VI.,VII, VIII., IX kerület? Kedves uram, hívja a hibbant főpolgármestert, én oda sem tudok menni, ha tudnék, nincs hol megállni, lehet, hogy be sem mehetek az utcába. A kellékeket nem tudom odavinni kilométeres távolságról. Egy lehetőség van, rakja be a cuccot az autójába és jöjjön Szentendrére, itt bejöhet az udvarba, árnyékban állhat, aztán nekikezdünk a munkának. Másik: kiváló víz, gáz, fűtésszerelőt találtunk Pomázon, benne tényleg meg lehet bízni, Ha jön: kisbusz, benne a könnyebb szerszámok (köztük méteres csőfogók, pajszerek és hasonlók), a csövek, kellékek. Az utánfutón az oxigén és dissou gázpalackok, satuasztal, talán egy MG42 géppuska, gázkazán és hasonlók. Itt meg tud állni, akár az utcán is. No de a fővárosban? Amiatt a barom, hibbant, idióta, egy szöget beverni nem tudó értelmiségi(?) miatt reménye sem lehet senkinek, hogy ez a szakember hárítsa el a hibát. Ide vezetett a "humán értelmiség", a belpesti zsidó okoskodók és faszfejek hatalma. Érted mér szabdmeg, hogy mi a helyzet? Lehetetlenné teszik a lakások karbantartását, a lakók eszközeinek bármiféle javítását. T. (a víz,gáz, fűtés, szerelő) még a bicikli vagy a buszsávban sem állhat meg. Folyjon a víz, szökjön a gáz, dőljön a szar a csőből, csak ez az idióta pöffeszkedhessen a fővároson. Salom elvtársak, Salom! (A salom jelent nyugalmat, biztonságot, jólétet, egészséget, elégedettséget, teljes harmóniát, sikert, de vigasztalást is.)
tetx
2023. június 22. 12:25
Aljas rágalom hogy csak sárga festéket használnak! A nagy forgalmú kereszteződések értelmezhetetlen zebrásításához, bedugításához igenis fehér festéket használnak!!
Vakfolt
2023. június 22. 12:03
Azt pampogják folyton, hogy a fidesz tönkreteszi az országot, csakhogy a valóság ellenkező, pont épül, szépül, így hát maguk veszik kezükbe a fidesz romboló munkáját. Nehéz úgy elhinni, hogy szar a világ, mikor tele a pénztárcád és a környezeted is rendezett. Kerüljön egy vagyonba a parkolás, ülj a dugóban, essél hasra a hajléktalanokban, okádjál a szaguktól, bámuld a gyomos, gondozatlan közterületet, a lezárt, építés alatt álló úthibákat, basszon fel az ideg, hogy nem viszik el a szemetet, haragudjál a biciklisekre, vesszél össze a többi ingerült városlakóval, ezt akarják.
Igazszó
2023. június 22. 11:41
Tudod wintermantel, én emlékezek rá, ahogy a momentumos jöttment senki (aki az ogy. válassztásokon alig ezer szavazatot kapott Heves megyében!) elvert Újpesten, ahol polgiként nem csináltál semmit a lopson kívül a bandáddal. Erre még itt ugatsz, bukott szarként, ahelyett, hogy tisztességes munkát végeznél, valamelyik hulladékkezelőben. Képtelen vagy rá. Ez a ciki, nem a szadesz árvák balfaszkodása. Judapestnek nem kelletek, se te, se tarlós, se a többi álruhás libsi nerköcsög a pridotokkal, metrótokkal, múzeumpusztító buzi vitézitekkel. Nekik valódi libsi köcsögök kellenek, lehetőleg zsidók és antimagyarok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!