Igen, Pressman, bennünket tényleg világok választanak el

2023. június 08. 12:14

Hála Istennek...

2023. június 08. 12:14
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Igen, Pressman, bennünket tényleg világok választanak el egymástól. És ez maradjon is így. S ameddig el nem felejtem: mióta tudtátok, hogy az ukránok fel fogják robbantani az északi áramlatot? És segítettetek is nekik, vagy csak kussoltatok? Ti magatok is terroristák vagytok, vagy »csak« falaztok a terroristáknak? És nálatok aztán a kormány intézi a dezinformációs cunamit az ocsmány amerikai médiában, vagy »csak« a titkosszolgálatotok?

Világok... Hála Istennek...

 

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Julius68
2023. június 09. 19:57
USA tavaly felmondta Magyarországgal, a két ország között fennálló kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezményt. Az Egyesült Államok még Putyin Oroszországával sem mondta fel a kettős adóztatást elkerülő egyezményt. Ilyen problémákat kéne tisztázni egy nagykövetnek, sajnos ez a Pressman ehhez kevés.
Fed74
2023. június 09. 09:29
Csicska Zsóti! Te és a bandád, a világ legnagyobb tolvajai vagytok! Putyin szopó rubeljobbágyok ! Mikor jön az Eus pénz kutya? Ja!!!!!!!!!!!!!!
kerekperec
2023. június 09. 00:57
bajer, ta hájas malac, te!
jánosbácsi
2023. június 08. 19:47
Mocskosszájú zsótika háborút indított az USA ellen. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!