Többet nem vásárolnak ott, ahol eddig sem vásároltak

2023. június 14. 14:45

iLlibri mém kiposztolva, Vásárhelyi Mária megosztva, profilképkeret lecserélve. Készen is vagyunk.

2023. június 14. 14:45
null
Szalai Szabolcs
Szalai Szabolcs
Facebook

„Többet nem vásárolnak ott, ahol eddig sem vásároltak, mert nem is olvastak. Félve a cenzúrától, ami majd jönni fog, hiszen eddig kisebbségi tulajdonosként bár árulták a könyveit, de majd többségi tulajdonosként úgysem fogják, inkább maga bojkottálja magát. iLlibri mém kiposztolva, Vásárhelyi Mária megosztva, profilképkeret lecserélve. Készen is vagyunk.

Addig menjen mindenki a Stefano Bottoni kötetekért, amíg még lehet, mert hamarosan Orbán Balázs máglyára veti a megmaradt példányokat.”

***

Nyitókép: MTVA / Bizományosi: Róka László

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2023. június 15. 12:58
Sokkal többen vásárolnak a majd a Libriben mint eddig. Mert ugyan nyilván továbbra is lesz azért liberális, ultraliberális, turbó-liberális, hisztério-liberális meg liberál-fasiszta szemét, ami eddig szinte kizárólag ellepte a polcokat, de mostantól esetleg kaphatók lesznek másfajta irányultságú művek is.
Sulammit
2023. június 14. 22:37
Én is ezt akartam írni vásárhejinél.
tapir32
2023. június 14. 19:29
A jobboldal feladata az organikus társadalmi rend helyreállítása a liberáldeviánsok homogenizáló törekvései ellenében! A sorosista álcivil, politikai szervezetekkel szemben a valódi civil társadalom felépítése! A sorosista NGO-knak semmilyen társadalmi legitimációja nincs! Csak fizetett alkalmazottaik vannak. Ne hidd el, amit terjesztenek! Európa jövője a keresztény konzervativizmus! Ma ez a progresszív! A szabadság halálát a szabadságot minden határon túl kiterjesztő liberalizmus hozza el. A nyílt társadalom, mint társadalomfilozófiai elképzelés az 1960-as évek végére megbukott. Ma már a nyílt társadalom utópiája egy anakronizmus.
nyugalom
2023. június 14. 19:21
Miert adtak el? Miert nem vette meg valamelyik libsi milliardos?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!