Vegyenek példát róla, kevés ilyen felkészült újságírót találni hazánkban!

2023. június 08. 14:07

Ma 80 éves Stefka István író, újságíró, rádiós és televíziós szerkesztő-műsorvezető

2023. június 08. 14:07
null
Huth Gergely
Huth Gergely
PestiSrácok.hu

„Ma 80 éves Stefka István író, újságíró, rádiós és televíziós szerkesztő-műsorvezető, aki munkásságával többek között kiérdemelte a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét, a Táncsics-, a Mikszáth-, a Szellemi Honvédelem- és a Pesti Srác-díjakat, még a nyolcvanas években több más, rangos szakmai díjat, és emellett a Tiszteletbeli székely-cím kitüntetettje és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem címzetes docense is. Megkeresésünkre Lezsák Sándor költő, rendszerváltó politikus, az MDF és a Lakiteleki Népfőiskola alapítója születésnapján e szavakkal köszöntötte a PestiSrácok.hu tiszteletbeli főszerkesztőjét: »Isten éltesse Stefka Istvánt, akivel elfogult vagyok, hiszen a nyolcvanas évek vége óta bizalmi kötés alakult ki közöttünk. Ilyen felkészült újságíróból kevés született hazánkban!«

Lezsák Sándor a PestiSrácok.hu-nak méltatta az ünnepeltet, akinek felidéztük a »Túléltem, mások belehaltak – Stefka István emlékei a médiaháborúról« című, tavaly megjelent kötet egy fejezetét.”

Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bond, James Bond
2023. június 09. 16:21
Huth Gergely + Stefka - zsák meg a foltja...
Bond, James Bond
2023. június 09. 16:20
ezt a büdös, III/III-as kommunistát? hol vagyunk, te Jóisten...
Hunyadi Mátyás
2023. június 09. 15:04
Stefka a kádári idők BM-jének többszörös kitüntetettje, és kivételezettje. Személyisége tökéletesen illeszkedik Huth Gergelyéhez.
mamarizsa
2023. június 09. 13:08
Kevés olyan ember van valóban, aki minden rendszerben kitüntetett volt, a Stefka, meg a Bencsik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!