Mindenki hallgat, mint a sír

2023. június 22. 14:07

A hazai sajtó egy jelentős része kizárólag karaktergyilkolászáshoz kész felhasználni az antiszemitizmus vádját.

2023. június 22. 14:07
null
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Facebook

„Érdekes, hogy amikor Robert C. Castel »utolsó nagy európai vezető« - kijelentése kapcsán kitört a botrány, akkor pillanatok alatt körbejárta a sajtót az az abszurd és hazug hír, miszerint az izraeli szakértő Hitlert magasztalta.

Most viszont, amikor az őt kritizáló Rácz András egy hasonlattal lényegében ledisznózza a zsidó származású Castelt, akkor viszont mindenki hallgat mint a sír.

Ez az eset is ékesen bizonyítja azt, hogy a hazai sajtó egy jelentős része kizárólag karaktergyilkolászáshoz kész felhasználni az antiszemitizmus vádját, de ha a politikai-világnézeti érdekei úgy diktálják, akkor simán kész szemet hunyni az ilyen ocsmányságok felett.”

***

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Devian
2023. június 23. 05:21
Ha valakit ledisznózol akkor ledisznóztad nem lezsidóztad. Édes Istenem! Egyébként meg Rácz is zsidó.
Nyugati Ádám
2023. június 22. 18:12
Én érintettként sem értem pontosan, hogy történetesen ki az igazi zsidó. A zsidó vallású, zsidó identitású, zsidó anyától született, genetikailag is meghatározó jellegzetességeket hordoz, stb.? Ezzel összefüggésben mindég Teller Ede Nobel díjas fizikus mondata jut eszembe, miszerint: ..."Ha történetesen nem magyar nyelvű lennék, akkor csak egy átlagos középiskolai tanár lett volna belőlem." Én ehhez tartom magam, azaz Magyarországot egyetlen hazámnak és a magyar népet sorstársnak tekintem. Castell urat tisztelem. Valójában ő az a hatalomtechnikai és közösség-karakter viszony szakértő tudós, aki hazájának és sorstársainak az érdekét szolgálja becsülettel, de valahogy az ittenieket is kedveli, olyan, mintha szurkolna a magyaroknak.
MayorAnna 03
2023. június 22. 17:25
.
MayorAnna 03
2023. június 22. 17:00
"egy hasonlattal lényegében ledisznózza a zsidó származású Castelt" MI(?!) a gond azzal, ha egy zsidót ledisznóznak - ahhoz képest, mikor egy gojt disznóznak le?!?!?! MIÉRT KELL KÜLÖNBSÉGET KREÁLNI ZSIDÓK ÉS GOJOK KÖZÖTT?! Ez a hozzáállás: tűzoltás benzinnel. Már, ami az antiszemitizmus elleni sziszifuszi harcot illeti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!