A Libri Kiadónál a jövőben nem kívánom megjelentetni a könyveimet

2023. június 14. 12:12

Hiába is minden, mert a kisgömböcnek minden kell.

2023. június 14. 12:12
null
Péterfy-Novák Éva
Péterfy-Novák Éva
Facebook

„Rengeteg kérdést kaptam ma a Librivel kapcsolatban.

Magam részéről köszönöm Balogh Ákosnak, hogy eddig kitartott, köszönöm Sárközy Bencének és az egész csapatnak, hogy megjelenhettem a Libri Könyvkiadónál. Köszönöm nekik, hogy azt írhattam, amit akartam, de sajnos nem áll módomban megvárni, hogy ezután is azt írhatok-e majd, amit akarok.

A Libri Kiadónál a jövőben nem kívánom megjelentetni a könyveimet.

Pár napja tudtam már (biztos helyről), hogy ez következik. Pár napja már kérdezgettem azokat az ismerősöket, akik a kiadónál, vagy a könyvpiacon dolgoznak. Senki nem tudott semmit. Sőt a kiadó munkatársai egyenesen sértésnek vették még a kérdést is, azt mondták ez baromság, ők már csak tudnának róla.

Nem tudom, hogy ők csalódtak-e.

Nem tudom, hogy ők ma mennyire érzik magukat rosszul.

Csak sejtéseim vannak.”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 231 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lmcwelt
2023. június 15. 15:50
Ez meg ki ez?! Sárosdi Lili 2.0?
jostothu
2023. június 15. 10:34
Kiábrándítalak, azt a szart eddig sem olvasta senki. Ismerőseid udvariasan átvették az ingyen példányt és sürgősen elfelejtették. Nyugodtan csekkold le. Hogy egy példaképedet idézzem: csak baszd arcon magad és lépj szerényebben hátrébb (valami ilyesmi)
Intar
2023. június 15. 08:56
Ha nem, hát nem. Legalább tisztul a könyvpiac .
Karbantartó9
2023. június 15. 07:46
Ha még nem lenne világos: kisöprünk benneteket mindenhonnan! Fogd már föl, hogy rendszerváltás volt! Egyébként meg nem, mert sima üzleti tranzakció történt. A változás annyi lesz, hogy nem fog már működni az, hogy balos politikusok odaszólnak a kiadónak, hogy eftársak, a marika a mi kutyánk kölyke, akármilyen szar fércmunka a könyve, tessék kiadni, mert ügyesen szidja a kormányt. Hát ennyike.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!