Már a Balatonra se lehet számítani

2023. június 30. 15:21

A fideszesek irigységből kiitták az egészet és a mederben különben is bringa körpályát építenek.

2023. június 30. 15:21
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Már a Balatonra se lehet számítani. A baloldal nyári toposza se akar működni. 13. éve megy a Zóbánozás meg a Lölőzés, hogy miattuk a szegény polgárnak már csak az eső utáni parti pocsolya jut a fürdésre, mert a tavat elvették, bekerítették, lebetonozták, a fideszesek irigységből kiitták az egészet és a mederben különben is bringa körpályát építenek.

Mikor ez a narratíva besül, elfárad, akkor jön a következő érvük, hogy nincs egyáltalán szabadstrand. Amikor kiderül, hogy van, akkor az következik, hogy a fizetős strandok viszont megfizethetetlenek. Itt még ráfordulnak hüledezve az 5000 Ft/darab árú lángos problematikájára, meg hogy meleg a sör. Végül belátják, hogy a magyarokat semmivel, főleg a hazugságaikkal nem lehet elriasztani a magyar tengertől, így a balos vészmadarak csapatosan – mintha előtte nem riogatták volna hónapokig a társadalmat – megszállják a tavat és végtelenül jól érzik magukat.

Negatív hangulatot gerjesztő műsorukat évente megismétlik, miközben persze a Balaton él, virul és köszöni szépen, jól van. A baloldali haladárok vélhetően a tó nevére gondolva hiszik meggyőződéssel, hogy tó pártállása Bal-aton és nem Jobb-aton. Keserű csalódás lehet számukra, hogy gyalázatos viselkedésük dacára Európa legnagyobb természetes tava az év bármely szakában szeretettel várja őket is. Na persze számukra akkor is csak Óbán meg a Lölő, mert anélkül értelmét vesztené csöppnyi létük fontossága. Hittel hiszik, hogy a Badacsony is csak azért nem szikrát és hamut lövellő turista látványosság, mert a Zóbán ledugaszolta.

Víziszonyhoz hasonlatos Orbán-fóbiájuk ellen sajnos még a derekuk körül feszesre fújt kacsát formázó műanyag úszógumijuk se nyújtana védelmet. Sebaj, hápogjanak csak. Nagy a vízfelület, elférnek.”

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Boruss Demeter
2023. július 01. 16:50
Most a Balaton Soundon tapasztalható árakra kezdenek rárepülni, nem egészen értem, attól mit remélnek?
herden100
2023. július 01. 04:00
:)))))))
FeketeFehér
2023. június 30. 22:14
Mondjuk ebből a cikkből csak annyi derül ki, hogy Bognár Zsolt egy tájékozatlan hülye. :))
zsanett-kúnrum
2023. június 30. 18:17
Nem kiitták, hanem akkumulátorgyár épül helyette.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!