Már Pulai András se a régi

2023. június 06. 12:51

Hogy Kunhalmi is értse, azóta sok víz LEFO(J)T a Dunán.

2023. június 06. 12:51
null
Parabolha
Facebook

„Ha még emlékszik a kedves olvasó, a 2022-es választások előtti hónapokban a Pulai András közvéleménykutatási eredményein nevelkedett Kunhalmi Ágnesnél vidámabb, kuncogósabb teremtés egy sem rohangált stúdióból stúdióba, egyebekben szabadtéri élőhelyszínes bejelentkezéseinél is majd kicsattant a derűtől, túlmozgásos, véleményem szerint tettetett magabiztossága, fültől-fülig érő szájú kacarászásai széltében-hosszában betöltötték a teret.

Hogy Kunhalmi is értse, azóta sok víz LEFO(J)T a Dunán, kiderült, hogy már Pulai András se a régi és noha azóta Kunhalmiba senki sem »FOLYTOTTA« bele a szót, mint ahogy a képviselőkről állította a már lemorzsolódott Bangónéval együtt még 2019 februárjában, valahogy napjainkra mintha alábbhagyott volna a mosolygós lelkesedése.

Minap vendége volt Az ATV Egyenes Beszéd című, a balos panaszkodók prioritást élvező műsorának, ahol a tanárok béremeléséről és a jövő évi önkormányzati választásról kérdezték. Elmondta, hogy »15 éve az oktatás területével foglalkozik«. Ezt hallva hangosan felszisszentem, tudniillik, ha valakinek helyesen nem fojtogatta a torkát az y és a pontos j helyes használata eddigi oktatási munkája során, akkor adódik a kérdés, hogy hol vesztegethette el azt a bizonyos 15 évet. A riporter feltételezésére, hogy mi lesz akkor, ha az ígért bérfejlesztés a kormány ígérete szerint megvalósul a közoktatásban, Kunhalmi nem lenne Kunhalmi, ha nem azt mondta volna, hogy »az szükséges, de nem elégséges feltétel«.

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik