Milyen példát mutat a közszereplést vállaló Pankotai Lili a diákoknak?

2023. június 19. 08:58

Hogy engedhetik mindezt az őt felbíztató politikusok és az érte elsősorban felelős családja?

2023. június 19. 08:58
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Sodort cigaretta, jogellenességre való bíztatás, öncélú trágárság, a kötelességek teljesítése helyett pedig a tanulmányok prolongálása, az érettségi elhalasztása… Milyen példát mutat a közszereplést vállaló Pankotai Lili a diákoknak? Mit üzen a mögötte álló felnőttek által előretolt személye az oktatásról, a változást sürgetők céljairól?

De főként hogy engedhetik mindezt egy alig nagykorú, de még tanulói jogviszonyban álló fiatal lánynak a körülötte álló tanárok, az őt felbíztató politikusok és az érte elsősorban felelős családja?

Hol maradnak a nevelés legalapvetőbb normái?

Nagyon drukkolok, hogy a tanárok anyagi megecsültsége végre megvalósulhasson, méltatlan, ami velük történik. De ez az erkölcsi nihilt tükröző jövőkép, amit e megmondóemberré növesztett (és sokak által kihasznált) diáklány és főként a mögötte állók láthatatlan köre képvisel, nem a megújulást, sokkal inkább a szétzilálást, a rend és értékrend nélkül a semmi kosarába zuhanó közoktatás képét sejteti.”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trl9
2023. július 24. 12:27
Aki cigarettázik az nem százas szerintem. De ezzel a kis proletárral nem ez az egyetlen probléma.
Valodi
2023. június 20. 10:36
.... höhöhö.... én kisiparosként akkor kaptam rendőrhatósági figyelmeztetést, hogy ne csináljak konkurenciát a Ktsz-nek kétharmad áron, fele határidővel, amikor Orbán Győzőt Líbiába küldte a korabeli fidesz tanulmányútra.....
Igazszó
2023. június 20. 06:31
Ez a trágarka is a folyamatos béremelésekkel kényzetett kockásinges agitátorok és a hasonloan vörös szülei közös terméke. Utóbbihoz semmi közünk, de a túlfizetett kockásinges agitátorok léte a közoktatásbam a gengszterváltás egyik legnagyobb szégyene. Köszi orbán! 13 év alkotmányozo hatalommal ezt is alaposan elqrtátok!
Rigor_mortis
2023. június 19. 18:56
Maga meg növesszen rendes gerincet, és tanulgassa a magyar nyelvtant (szeNNYoldal stb.)!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!