Kvótás bűnözők

2023. június 10. 07:54

Tettükkel azt jelezték, nem érdekli őket, ha Európának vége, az illegális bevándorlókat szét kell osztani a tagállamok között.

2023. június 10. 07:54
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Eredendően szír állampolgár. Áprilisban kapott menekültstátust Svédországban. Csütörtökön hat kisgyermeket sebesített meg késsel a kelet-franciaországi Annecy városában egy parkban. Közülük hárman életveszélyes állapotban vannak. Célzottan a gyerekekre ment. Tettével azt jelezte, hogy szerinte Európának nincs jövője.

Ugyanezen a csütörtökön az unió belügyminisztereinek tanácskozására bevittek egy papírt az úgynevezett menekültügyi reformról, amelynek lényege a kötelező kvóta szerinti elosztás. A migrációpárti miniszterek szünetet kértek, és kiscsoportos foglalkozásokon elkezdték megdolgozni a kétkedőket. Majd röpke félóra múltán többségi álláspontot fogadtak el az elosztási mechanizmusról magyar és lengyel ellenszavazat és néhány tartózkodás mellett. 

Tettükkel azt jelezték, nem érdekli őket, ha Európának vége, az illegális bevándorlókat szét kell osztani a tagállamok között. Aki ellenáll, az súlyos milliókat fizethet.

Épp akkor tehát, amikor újabb tragédia tette nyilvánvalóvá, hogy az illegális migráció húsbavágó probléma az Európai Unióban, amit nem kezelni kell, hanem azonnal gátat kell neki szabni, akkor a bevett szabályok sunyi megkerülésével néhány eszét vesztett percember úgy döntött, arányosan mindenkinek be kell fogadnia hazájába akár a gyermekei életére törő potenciális gyilkosokat is. Ezt nevezik ők szolidaritásnak. De maga a módszer, amivel aljasságukat elkövették, a legfőbb bizonyíték arra, hogy hiányzik belőlük mindenfajta együttérzés és megértésen alapuló tisztelet azokkal szemben, akik nem akarnak bevándorló országgá válni.”

 

Nyitóképen: A francia késelés elkövetőjéről készült felvétel. Fotó: AFPTV / AFP

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik