Miért nem egyenesen kis habfiú?!

2023. június 02. 14:17

Végül is egy gyerek mindent elhisz a felnőtteknek.

2023. június 02. 14:17
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Persze, hogy »nem érdekli«, hiszen sokan közülük olyan korban vannak, hogy olvadni sem tudnak vagy ha tudnak is a mese kultúrtörténeti hátterével biztosan nem ismerkedtek meg.

A mesét még hihető valóságnak tartják, abból ők »csak« tanulnak, ahogy a csekély történelmi tudással rendelkező felnőttek is, akikkel gond nélkül el lehet hitetni, a fekete Kleopátra, viking királynő, angol XVI. Századi nemes és még sorolhatnám a bődületes sületlenségek és egyben hazugságokat.

A woke nevű metafizikai mutáció sok más (csúfság dicsérete, a mindenféle kisebbség kritika nélküli dicsőítése stb) mellett a történelem- történethamisítást, átírást is gyakorolja, ami nem csak a tudomány vagy az alkotók, hanem monden esetben az európai kultúra elleni támadás is.

A harc, ahogy a nácik és a kommunisták esetében is arról szól, hogy meg tudjuk-e akadályozni a tudománnyal, józan ésszel, hagyományokkal szembeni szellemi, lelki, erkölcsi átnevelést/rombolást.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2023. június 05. 22:27
Egy tolószékes transzlány jobban festene a tenger alatt
LancelotDuLac
2023. június 03. 08:14
na, még egy lapos föld hívő XDDDDDDDDDDDDDDDDD Olvasni tudsz?
Sabotage
2023. június 03. 03:17
Az ilyen fidisznókat szereti 3 millió birka, csak ezt nem veszik észre hogy a tápot ők nyelik be!!!kötter te buzi!!!!!
Sabotage
2023. június 03. 03:16
Az ilyen fidisznókat szereti 3 millió birka, csak ezt nem veszik észre hogy a tápot ők nyelik be!!!kötter te buzi!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!