Miért ez a nagy mozgás a dollármédiában?

2023. június 02. 18:46

Főszerkesztőket és főszerkesztő-helyetteseket cserélnek le, szerkesztők ülnek át más szerkesztőségekbe, de mi van a háttérben?

2023. június 02. 18:46
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Miért ez a nagy mozgás a dollármédiában? Főszerkesztőket és főszerkesztő-helyetteseket cserélnek le, szerkesztők ülnek át más szerkesztőségekbe, de mi van a háttérben?

Düh, pánik, elégedetlenség. Erre persze minden okuk meg is van a finanszírozóknak. Évek óta szisztematikusan, kötelékben támadják a kormányt, próbálnak lerombolni minden nemzeti szimbólumot és gyártják a globalista érdekköröket kiszolgáló narratívát megállás nélkül. Az eredmény pedig 4 kétharmad zsinórban a Fidesznek.

Tudjátok, Gyuri bácsi ellocsolhatja erre a sok nihilista semmirekellőre a világ összes pénzét, de az eredmény nem fog jönni. Lehet káoszt kelteni, furmánykodni, suttogni a sötétben, de attól még nem lesz érvényes társadalmi mondanivalójuk.

Ezzel szemben a nemzeti oldalnak egyértelmű üzenete van a magyarok számára, a magabíró Magyarország.”

***

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2023. június 08. 14:29
Valaki a hátára fordította a Fuggerék szarosgyuriját és kiderült már rohad a hasa alja! Új gazdatestet keresnek! Lesz még itt móka!
pemete jakab
2023. június 03. 20:19
"Főszerkesztőket és főszerkesztő-helyetteseket cserélnek le, szerkesztők ülnek át más szerkesztőségekbe, de mi van a háttérben?" Amikor a Fidesz bukik és elfogy az apanázs a kormányoldalon, majd akkor lesz nagy helyezkedés: földindulásszerű.
tapir32
2023. június 03. 11:00
A jobboldal feladata az organikus társadalmi rend helyreállítása a liberáldeviánsok homogenizáló törekvései ellenében! A sorosista álcivil, politikai szervezetekkel szemben a valódi civil társadalom felépítése! A sorosista NGO-knak semmilyen társadalmi legitimációja nincs! Csak fizetett alkalmazottaik vannak. Ne hidd el, amit terjesztenek! Európa jövője a keresztény konzervativizmus! Ma ez a progresszív! A szabadság halálát a szabadságot minden határon túl kiterjesztő liberalizmus hozza el.
Fed74
2023. június 03. 10:30
Elökerültél fasz szopó Kötter kutya? Mennyi az élelmiszer infláció M. Országon dagadt cigány szopó? Mikor jön az Eus pénz köcsög? Ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na erről ugass csicska rubeljobbágy!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!