Most éppen a háborút nyomnák le a torkunkon

2023. június 01. 17:45

Őszintén szólva nem is vártam mást a globalista hálózat janicsárképzőjének egyik vezetőjétől.

2023. június 01. 17:45
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Egy Globálnyik vallomása. Őszintén szólva nem is vártam mást a globalista hálózat janicsárképzőjének egyik vezetőjétől. A globális pénzügyi és gazdasági hatalom ideológiai bástyáiként működő nyílt társadalom alapítványok a negyedik generációs, hibrid hadviselés fegyvereiként épülnek be egy-egy ország életébe, a hozzájuk hű média segítségével politikai és társadalmi kérdéseket tematizálnak és narrálnak, és ily módon nemzeti kormányokat kényszerítenek rá a globális érdekek elfogadására a nemzetivel szemben. Most éppen a háborút nyomnák le a torkunkon; legközelebb talán az állami vagyont »bontatnák le« és így tovább.”

Nyitókép: Szelényi Zsuzsanna Facebook-oldala 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Potymog
2023. június 02. 17:49
Együtt irányítják a fővárost Karácsonnyal. Erre nem lennék a helyében büszke, hisz egyre rosszabbul lehet benne közlekedni. A főváros veszít lakosságából, és nem az egyre emelkedő parkolási díjak, amik vissza fogják őket hozni, és nem is az álzöldítéses intézkedések. Hisz hiába zöldít itt-ott, ha az oda vezet, hogy a belvárost egyre élhetetlenebbé teszi, a közlekedést pedig lassítja, ami a légszennyezés fokozását eredményezi, és egyre kevésbé vonzó a vidékiek számára is.
Belakiss
2023. június 02. 12:18
Köder.
gekk
2023. június 02. 09:05
Kötterpubi, neked orbit már annyi minden ledugott a torkodon.....
Mesterséges unintelligencia
2023. június 02. 01:01
„A DK-s retrórákosista élcsapat aknamunkája általuk bevallottan ott van minden ki nem fizetett euróban, a boltban drágábban megvásárolt termékben, a rezsicsökkentés - igaz hogy 25 eurora csikkent a gázár a holland tőzsdén, így a rezsicsökkentés is magasabb ár már - ellenére magasabb számlában, a kevesebb fizetésben, az inflációban, az általam feleslegesen megvásárolt beléptetőkapuk árában. ” Deutsch Tamás
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!