Senki ne ugasson a Bayerre!

2023. június 09. 06:14

Na, aztán kap a pofájára mindenki, főleg Vera Jourová, Ursula von der Leyen és hát a Magyarországon vizsgálódó német Daniel Freund is.

2023. június 09. 06:14
null
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

„Valaki számon kérte rajtam, hogy miért nem írok Bayer Zsoltról. Hát azért nem, mert ,»csípem a fejét«. Például ilyeneket bírt leírni a Magyar Nemzet c. nyomtatvány június 3-i számában: »,…korunk tökéletes szimbóluma az ánuszában pingponglabdával, női fürdőruhában, maszturbálás közben, áramütés következtében elhunyt harmincéves cseh ,»férfi«, aki az anyukájánál lakott.« (Ágnes azt mondja, hogy ami jó, az jó.)

Na, aztán kap a pofájára mindenki, főleg Vera Jourová, Ursula von der Leyen és hát a Magyarországon vizsgálódó német Daniel Freund is, aki: ,»…a legkisebb normalitást is kiszagolja, de ki ám, s az ugatást is meghallja, abban hiba nincs. Ezért kapja a pénzét a vén gazembertől, akit az ördög sem akar elvinni, mert attól tart, mindjárt lesz a pokolban egy rakás emberjogi szervezet meg NGO, s azok mind a mennyországgal azonos bánásmódot és körülményeket fognak követelni.«

Most én kérdezem Ágnestől, hogy na? Ahhoz azért tudni kell, hogy valaki a Sorost így hozza szóba. Nincs mese, a Fidesz-körüli bűzlő médiamocsárból (Bohár, Deák, Gajdics, meg a többi katasztrófa közül) Bayer világítótoronyként emelkedik ki. Na jó, a Népszabadságban edződött. Még a végén, a Bayer-féle cikk címe: ,»Senki ne ugasson!« (Na végre, mosolyog az Ágnes!)”

 Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik