Emlékeztek még a Városháza-ügynek nevezett kamura?

2023. június 04. 14:19

Hivatali visszaélés miatt feljelentést teszek, mert két tanú egybehangzó állítása szerint hamis tanúzással akart a NER engem és Kiss Ambrus főpolgármester-helyettest »lecsukatni«.

2023. június 04. 14:19
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Hivatali visszaélés miatt feljelentést teszek, mert két tanú egybehangzó állítása szerint hamis tanúzással akart a NER engem és Kiss Ambrus főpolgármester-helyettest »lecsukatni«.

Emlékeztek még a Városháza-ügynek nevezett kamura? Másfél éve egy orosz módszertan szerinti, orosz érdekeket is kiszolgáló kompromat, vagyis egy konstruált, hazug lejárató kampány folyt ellenem és az egyik helyettesem ellen. A hvg.hu most hétvégén hozta nyilvánosságra azokat a nyomozati iratokat, amelyek bepillantást engednek abba, hogy miként akart a NER hamis vallomásra rávenni embereket. Van itt minden, külföldi befektetőnek hazudott statiszta, a Dagály fürdő gőzébe tervezett Budai Gyula-találkozó, hogy engem és a helyettesemet »le tudják csukatni«, vagy éppen a Fidesz volt gazdasági igazgatójának nagyotmondásai. Mintha csak egy ZS kategóriás KGB-filmet néznénk.

A történet akár még szórakoztató is lenne, ha nem folyt volt hónapokig tíz- és tízmilliókkal megtámogatott lejárató kampány, ha nem szálltak volna ki házkutatásra, ha nem asszisztált volna ehhez az országos és a fővárosi Fidesz. Ne legyen kétségünk: a hatalom eltanulta orosz gazdáitól, hogy bizonyítékokat konstruáljon és hamisítson, csak még ebben is bénák.

Ha a közeledő kampányidőszakban, hasonló »ügyek« kipattannak, vagy akár a most is folyó lejárató kampányok hirdetései elérik, mindenki emlékezzen rá: gátlástalanul hazudik és próbál hamisítani a propagandagépezet.

De addig is feljelentést teszek hivatali visszaélés gyanúja miatt a hazugság felelőseinek felkutatása és felelősségre vonása érdekében. Tartozunk a hazug módon megvádolt embereknek, és még inkább tartozunk azoknak, akiket a fideszes propagandahadjárat megpróbált becsapni, félrevezetni, manipulálni.”

***

Nyitókép: Mandiner-archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papalimapapa
2024. április 17. 15:10
Karácsony! Az, hogy halott vagy, nem mindenkinek tűnik fel, csupán a közvetlen környezetednek. De az, hogy hülye vagy, na az már sokaknak. És te aztán nagyon hülye vagy. Megdöbbentő pótcselekvéses ripacskodás. Miért kell tűrni ezt a bárgyú barom Karácsonyt Budapest polgárainak? Hol a határ? Azt hinnénk, hogy nincs lejjebb, de ez mindig rácáfol. Egy ilyen tehetségtelen, buta, sumák, hazug, élhetetlen polgármestert faluhelyen már rég elvertek volna. Csak az ostoba, gőgös, ködharapó pesti belvár "értelmiség" képes arra, hogy egy ekkora barmot tartson, miközben az ország fővárosa lerongyolódik. Nem a fővárosnak van országa, az országnak van fővárosa! És az ország egy igazi főpolgármestert akar, nem egy ilyen kretént! Hogy lehetett ezt megválasztani? Itt az ideje végre elzavarni a kommandójával együtt! Messzire! Vissza se találjanak!
machet
2023. június 05. 17:04
Nála ennyi a munka,feljelentést tesz.Tök mindegy, csak úgy látszódjon mintha csinálna valamit.Micsoda egy alibista [email protected] még egyszer megválasztják megkeresem és a villamos alá lököm.
Csuka
2023. június 05. 15:53
Hogy lehet valaki ekkora vad barom.......,,,,??,??????
enes
2023. június 05. 15:41
Hol vannak a kerek alól a kockakövek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!