Egy újabb balos kapufa

2023. június 02. 08:11

A labdarúgás ellen hergelni Magyarországon nem biztos, hogy a legjobb ötlet.

2023. június 02. 08:11
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Aki drukker, az mindig drukker. Aki szurkol egy csapatnak az akkor is azt teszi, ha éppen bajnokságot nyer a kedvence és így cselekszik, amikor a kiesés szélén van.

Eléggé bekezdtem, hiszen olyan dolgokról írok, amiket csak azok értenek, akik szeretik a labdarúgást. Magyarországon nagyon sok ilyen ember van. Sőt! Hazánkban az első számú sport és egyben a legnagyobb közösségi élmény a labdarúgás. Szinte nem rendezünk úgy válogatott meccset, hogy az ne legyen telt házas.

Egy szó, mint száz. Magyarország egy futball nemzet és az volt mindig is.

Pont emiatt nem értem, hogy a baloldal hogyan képes megint olyan témát találni, amivel több millió magyar szeretett tevékenységét gyalázzák.”

Nyitóképen: A Puskás Aréna. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
síróbohóc
2023. június 03. 12:56
Nagyon szép sivalkodás, Daniwinks. Fel a fejjel!
Tibibácsi
2023. június 03. 06:57
Ami nincs, az ellen hogyan lehet hergelni? Amúgy az átlagos szellemi leépülést az is jelzi, hogy ennek a botlábválogatottnak a szerencsétlenkedéseire még mindig kíváncsi valaki. Gondolom, az M1 és a Karc fm lelkes nézői, hallgatói. Így mondjuk érthető... Stadionokat a magyar földre! Az aszfaltozás úgysem megy. Igaz, más sem nagyon...
Nemeth75
2023. június 02. 19:26
Én akkor jártam a régi Puskásba, mikor összesen háromezren voltunk egy válogatott meccsen. Csak, hogy helyretegyük a dolgokat. Ha Dániel tud olyan képet küldeni, mikor a magyar foci legnehezebb időiben ott volt, egy válogatott meccsen, amikor alig voltunk, akkor hitelt adok a szavainak, de addig nem nagyon.
Ugandai Bubu
2023. június 02. 19:22
A teljes magyar NB1 érdekel harmincezer embert, ennyi a hivatalos nézőszám, függetlenül, hogy az MTK, a Vasas vagy a Kisvárda City játszik a IX. ker. ugandai labdakergetői ellen. A leghíresebb magyar labdarúgó nevét lenyúló orbántálib FC Olt Felciut esti pedig ugyanolyan felülről létrehozott sikertelen gittegylet, mintha nem létezne. Százmilliárd beleöntött forint ellenére semmivel nincs előrébb a magyar foci.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!