Jó felvonulás, rossz felvonulás

2023. június 26. 06:09

Ha férfiak és nők(!) motoron ülnek az borzasztó, viszont ha színes ruhában vonulnak az jó. Nem tudtam eddig, hogy van jó és rossz felvonulás.

2023. június 26. 06:09
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Történelmi napokat él Magyarország. A Harley Davidson a 120. szülinapját hazánkban ünnepli, ami hatalmas dolog. Többször ilyen nem lesz. Vagy ha igen, akkor arra ismét 120 évet kell várnunk. A HD a világ egyik legismertebb motor márkája, amit aligha kell bemutatni bárkinek is. Az, hogy ez a nagymúltú cég Magyarországot választotta az óriási büszkeség. Nemcsak azoknak az emberek az, akik szeretik a motorokat, hanem mindenkinek.

Természetesen nem is a hazai liberális, baloldali társaságról beszélnénk, ha ebben a sztoriban sem találnák meg a problémát. A leggusztustalanabb a 444 volt, akik a motorosokat egyszerűen »kapuzárási pánikkal« küzdő embereknek nevezte. Nem tudom mennyire liberális az a felfogás, amely egy szabadidős tevékenységből mentális problémákat diagnosztizál, de szerintem nem igazán.”

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. június 27. 18:14
Büszkék lehettek a gazdi rá fideszes jószágok, ismét nagyot villantott! Ezen jószágon röhög az egész világ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szabó A. Imre
2023. június 27. 18:07
Tech. komm.
Hoth
2023. június 27. 10:29
T Szabó a Imre...kommented olvasva,azt hittem te egy sima bunkó vagy..aztán rájöttem hogy neeem...te a 40 év kommunizmus állatorvosi lova vagy...egy igazi sötét ostoba proli... mielőtt szubjektívnek tűnnék..maradjunk pár ténynél..nos mielőtt marhaságokat irsz,te is vethetnél egy pillantást a harley motorok áraira,mindjárt szembetűnne hogy a belépő szintjük kb 1,5-2 millió forint..az új legfuxosabb modelleké pedig 10-13..Milla..hogy ez hol egy ház ára ..azt hagyjuk...nem tudom hol laksz,mivel foglalkozol,mennyi a jövedelmed,milyen autód van ,hány lakásod van,hámyat vettél a gyerekeinek,hová jársz nyaralni,stb.. mindenesetre kétlem hogy nem tudnál venni egy harleyt,ha épp akarnál...csak épp neked nem kell,vagy nem mersz,mert az asszony nem engedi..de a lehetőség meglenne rá,ebben biztos vagyok...hacsak nem vagy hajléktalan...szoval nem tudom mire költöd a pénzed,maximum a svájci frankos suzuki swiftwed fizeted meg még mindig.. mindenesetre a hozzáállásog alapján te egy tipikus ellenzéki szavazó vagy,aki szerint mindenki hibás az elbaszott életéért,csak egyedül ő nem
machet
2023. június 26. 15:01
Hallottál már komcsi motorosokról?Na ugye,azok csakis kizárólag nácik lehetnek,történelmileg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!