Németh Péter akárhogy is erőlködik a szocialista múlt dicső átörökítésére, soha nem fog visszatérni

2023. június 19. 12:56

Pontosan ennek elkerülésére került megvalósításra az egyetemeink működtetésének átszervezése.

2023. június 19. 12:56
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Visszatérve írásom alanyához Németh Péterhez, végtelenül megmosolyogtató az az igyekezet, amivel épp ő »pofátlanozik« publicisztikájában és beszél a Fidesz tisztogatásáról. Németh Péter akárhogy is erőlködik a szocialista múlt dicső átörökítésére, saját fiatalságának számára boldogságos időszaka remélhetőleg soha nem fog visszatérni.

Pontosan ennek elkerülésére került megvalósításra az egyetemeink működtetésének átszervezése, közte a legnagyobb nyilvánosságot kapott Színművészeti átalakítása, a tanári életpálya modell új keretek közé helyezése /státusz törvény/, avagy a Libri MCC általi tulajdonlása.

A kutya ugat, a karaván halad, tartja a mondás és hiszem, hogy jelenlegi diktatúrának hazudott demokráciánk nem riad vissza a jövőben sem attól, hogy a saját hatalmi szándékukat dédelgető, semmilyen kompromisszumra nem hajlandó ellenzékünket a körön kívül tartsa.

Mondok négy fogalmat, kettő mozaikszó: Demokrácia, Diktatúra, Demokratúra, Diktokrácia. Kinek, ahogy tetszik, de megismétlem, a kutya ugat.........! És aztán???”

***

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. június 20. 21:32
Igen , népszarás. Nézem a pofádat,látom jön a mg Dougless.
tapir32
2023. június 19. 18:16
„A DK-s retrórákosista élcsapat aknamunkája általuk bevallottan ott van minden ki nem fizetett euróban, a boltban drágábban megvásárolt termékben, a rezsicsökkentés ellenére magasabb számlában, a kevesebb fizetésben, az inflációban.” Deutsch Tamás
Palatin
2023. június 19. 15:16
Figyeljétek meg, az ilyen Németh-féle mélybolsevikoknak az arcát (most hagyjuk.., én is azt mondanám inkább, de maradjunk úriemberek). Bizonyisten lerí róluk a belsö lelki sunyiság, obszcénság, alpáriság, közönségesség, trágárság, frusztráció. Teljesen átalakul az arcuk, mint ahogy a brutális bünözöké is. Ez ellen úgy látszik nem lehet mit tenni, itt már botox se segit, a sunyi, aljasság ráncait csak az elmúlás fogja majd évek alatt kisimítani a maga módján. Igen VAN OLYAN, HOGY KOMMUNISTA ARC. Nézz rá Némethre és te is meg leszel erröl gyözödve. Tedd egymás mellé pl. Gyurcsány, Jakab, Németh, Varju stb. fotóját, és csóváld a fejedet. Senki nem esne abba a tévedésbe, hogy 4 db. pápaválalsztó bíborost lát maga elött. Érdekes, de indokolható, hogy Karácsonynak elég normális arca van. Tehát ö nem kommunista. Öneki valóban semmilyen hitvallása, ideológiája nincs, ha ezt megjátsza is, ö egy üresfejü szépfiú, aki kiszolgálja azt aki öt a víz fölött tartja. Ha neki esze, bátorsága, hazaszeretete, szervezökészsége stb. lenne, és nem került volna Gyurcsány hálójába, - akinek pontosan egy ilyen latymatag manóra van szüksége -, akkor belöle még egy Fideszes kerületi aktivista is lehetett volna. Ezek a Németh, Bartus, stb. féle komcsi ivadékok, Gyurcsány-mócsingok, ma már nagyon nem lelik a helyüket az identitásukat újra megtalált és azt megélö magyarok világban. Bosszúságukat, frusztrációjukat aztán a legképtelenebb és leggusztustalanabb formában élik meg és fejezik ki, szinte csurog a szájukból belsö lelki sebeik gennyes váladéka. Kissé már földöntúlinak is tünnek a megposhadt bolsevik lelkületükkel.
zolizolizoltan
2023. június 19. 15:08
Zárt ajtók mögött még szépen billegve folyik a pávatánc, de a hogyanjáról keveset tudunk. Csak az eredményt látjuk, szinte minden EU döntést megszavaznak, vétó alig van, de ezekkel egyet lehet érteni. Úgy tűnik, a zárt ajtók mögött felelős politikát folytatnak. Azonban amint kilépnek a tárgyalóteremből, mintha megkergültek volna. Tényleg ez a vad szöveg szükséges a hatalmon maradáshoz? Ez kell a népnek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!