A világ változott, de a baloldali gondolkodás alapjai változatlanok

2023. június 11. 20:45

13 évnyi orbáni rémálom után a magyaroknak egy olyan kormányra van szükségük, amelyik szolidaritásra és igazságosságra épülő politikát képvisel.

2023. június 11. 20:45
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„A világ változott, de a baloldali gondolkodás alapjai változatlanok: az államnak a gyengébbeket kell segítenie, ott kell beavatkoznia, ahol igazságtalanság történik, ahol egyenlőtlenség van.

Tegnap a világ egyik legismertebb populizmus és szélsőjobb kutatójával, Cas Muddéval és magyar szakértőkkel beszélgettünk a szociáldemokrácia jelenéről, magyarországi szerepéről.

Hiszek benne, hogy 13 évnyi orbáni rémálom után a magyaroknak egy olyan kormányra van szükségük, amelyik szolidaritásra és igazságosságra épülő politikát képvisel. Mi ezt ajánljuk.”

Nyitókép: Dobrev Klára Facebook-oldala

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
123321
2023. október 26. 15:28
segélyek a cigóknak, középosztály (dolgozók) lerohasztása. Na menjetek a faszba.
sallaz
2023. június 14. 14:24
Nem is fogtok a szemétdombnál előrébb jutni Klárika!
Odone Ricci
2023. június 13. 16:59
13 évvel ezelőtt a szegénységet úgy oldották meg, hogy kijelentette férjeura: "Akinek nem tetszik, mehet." Ki is ment akkoriban sok szakmával vagy diplomával rendelkező fiatal. Cégek szervezték a külföldi munkát, sokszor azonban az alvilág is patronálta. Babysitter vagy pincérkedés helyett utcai prostitucióra kényszerítették a naiv fiatal lányokat. A mostani o-i diktatúrába sok fiatal pár tért haza Mo-ra családot alapítani egy kis spórolt pénzzel és a magyar állam által nyújtott kedvezményekkel mert utódot szülni. Az "Önök kormánya alatt" csak a kiváltságosoknak volt kettőnél több gyereke, mert akkoriban ez LUXUS volt. Kivételt képeztek a családipótlékből tengődő munkakerülők. Kegyed megnyugtathatán Jourovát, hogy Magyarországon sokat javult a jogállamiság, vélemény- és szólásszabadság van. Elvihet sok kiadást, ami ezt tanusítja, többek között a Hitlerbajuszos magazint OV-ról. Mert ilyesmit kinyomtatni egy SAJÁT államfőről a többi demokratikus EU-tagországban bűntetendő. Ezt Ön jól tudja.
urban63
2023. június 13. 13:18
Igazad van Sári néni: A világ változott, de a baloldali gondolkodás alapjai változatlanul hazudtok éjjel, reggel meg este! - nesze neked progreszió.-..nyád
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!