Ezek soha életükben nem írtak semmilyen cikket

2023. június 05. 09:21

Egy rakás leírhatatlanul ostoba, földbunkó, aljas szarjankó, akik „újságírónak” titulálják magukat.

2023. június 05. 09:21
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„...hogy »nyugatifény«. Nyugatifeny.hu. A DK meg a Feri seggevége, egy rakás leírhatatlanul ostoba, földbunkó, aljas szarjankóval, akik »újságírónak« titulálják magukat.

Ezek egyike egy bizonyos Balogh Krisztina – édes Istenem, mennyire felesleges leírni a nevét, s mennyire teljesen mindegy, hogy ezeknek mi a nevük egyáltalán.

Na most, ez a hp a nemzeti összetartozás napja alkalmából úgy érezte, kell írnia egy cikket ezzel a címmel:

»Sokkoló szám: Orbán miatt már ennyi magyar él az Egyesült Államokban«

Alatta pedig ez: »Magyarország pedig jó hely, vagy nem?«

Az imént sajnos rosszul fogalmaztam, ugyanis azt írtam, a hp írt egy cikket. Ezek soha életükben nem írtak semmilyen cikket, hanem átvesznek máshol megjelent cikkeket, azokból idéznek, viszont ellátják azokat a saját címeikkel. Ezeknek ennyi a feladatuk: címeket írni mások cikkei fölé. A címeik pedig ezek – akinek van gyomra, ideje meg türelme hozzá, tanulmányozza ezt a fostengert egy héten keresztül, akkor látni fogja.”

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ringwoodite
2023. június 05. 19:00
Bayer ur. On minek veszi fel ezt az alpari tragarkodassal fuszerezett kozles format? Sajnos azt kell hogy mondjam hogy a lecsoevesben maga sem sokkal jobb mint azok akiknek cimezi az irandojat. Probaljon meg lehiggadni, es legyen mas, legyen bolcsebb azoknal akik az irasa targyai, mert ezzel a tragarkodassal es amilyen szavakat hasznal az nem tul szimpi egy "gondolkodotol".
zsolti123
2023. június 05. 18:41
Egyébként a ballibbant "újságok" nem híreket írnak, hanem azt, amit az olvasóközönségük elvár tőlük. Tehát az olvasóikat is minősíti az ilyen "nyugatifény" sötétség nappal...
Hangillat
2023. június 05. 14:59
Siralomvölgyi hang nélkül nincs siralomvölgyi érzet.
jánosbácsi
2023. június 05. 14:08
Zsótika miért szaros a nyelved ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!