A budapesti lakógyűlésből Fővárosi Nagycirkusz lett

2023. június 07. 11:42

Miért kell öt főpolgármester-helyettes és 45 úgynevezett főtanácsadó? Csak nem azért, mert ön botrányosan alkalmatlan?

2023. június 07. 11:42
null
Veér Gyula
Magyar Nemzet

„Kérdéseim Karácsony Gergelyhez

Tisztelt főpolgármester úr! 

Megörültem, amikor értesültem, hogy ön megkérdezi a budapestieket a város irányításával és fejlesztésével kapcsolatos dolgokról, és valóban várja a mi véleményünket, sőt érdekli is, mi hogyan látjuk a jelenlegi városvezetés munkáját.

Ehelyett jött egy olyan kérdőív olyan kérdésekkel, amelyek teljesen elvették a véleménynyilvánítás szabadságát, és ahelyett, hogy a városvezetés munkájára fókuszáltak volna, csak kormánygyűlölő kérdésekre futotta, amelyekre nem lehet objektíven válaszolni. A kérdésekben kilencszer szerepel a kormány szó. Valójában ön nem a saját munkáját akarta értékeltetni, arra sem kíváncsi, hogy budapestiek milyen fejlesztéseket szeretnének, mit várunk el a főpolgármestertől. Egyet biztos nem, hogy a város irányítása helyett politikai nyilatkozatokat tegyen, bírálja a kormányt, és

a háttérben eközben megjelenjen nagy szponzora, Gyurcsány szelleme.

Ez, amit szétküldött, amire milliókat költött, használhatatlan, mint az ön eddigi munkája!

Mire lettem volna kíváncsi? Hová lett és mire költötte ön a Tarlós István főpolgármestertől megörökölt pénzt? Hova tűnt az a 210 milliárd forint? Ön alkalmasnak tartja-e magát, hogy a fővárost vezesse? Miért kell öt főpolgármester-helyettes és 45 úgynevezett főtanácsadó? Csak nem azért, mert ön botrányosan alkalmatlan?”

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik