Nem „Előre!”, hanem „Utánam!”

2023. május 05. 13:38

Megsózott meztelencsiga módjára tekeregtek, kínlódtak a progresszív lapok propagandistái Ferenc pápa látogatása miatt.

2023. május 05. 13:38
null
Vésey Kovács László
PestiSrácok.hu

„Mindezzel elvben és a lehetőségek függvényében gyakorlatban is szembehelyezkedve vezeti az országot a magyar kormány, amely zászlajára tűzte a konzervativizmust és a kereszténydemokráciát. Amikor úgy tűnik, hogy egész Európával dacol, az azért csalóka, mert valójában csak a woke-ideológia hatalmába kerített és annak szolgálatába állt országokkal dacol; a többiek csupán lapítanak, és nem merik elmondani a valós véleményüket olyan ügyekben, amelyeken Európa jövőbeli létezése múlik, mert inkább kivárnak, hogy nem veszélyes-e. Jó néhány uniós tagállam némán kuksoló és a magyarok kiállásáért titokban szorító vezető politikusainak kenyérgyávasága és a hamis biztonság utáni vágyakozása biztosan szembemegy a sokat emlegetett alapító atyák szellemiségével.

Nem kötelező politikusnak állni. Ha pedig csak azért teszi az ember, mert szeretne jómódban élni, de nincsenek meg hozzá a képességei, akkor még árt is vele.

A kereszténység és a konzervativizmus a tettekben él.

A magyar kormány által hirdetett konzervativizmus és kereszténység olyan fogalmak, amelyek minden tekintetben ellentétei a woke által erőltetett halálkultúrának. A woke, az egy ideológia. Természetellenes, épp ezért csak úgy érhet el sikert, ha addig győzködik róla az embereket minden lehetséges platformon, a videoklipektől és filmsorozatoktól, az óvodai és iskolai érzékenyítésen át az üzenetekkel teleplakátolt metróaluljárókig, amíg végül az emberek elhiszik az ezerszer elismételt hazugságot. A kereszténység és a konzervativizmus viszont életet, az isteni természettel összhangban álló életet akar.

A kereszténység és a konzervativizmus természetes. Épp ezért nem szavakkal lehet róla meggyőzni az embereket, hanem tettekkel. Ilyen élettel. A valóság és a természet a mi oldalunkon áll, de ehhez valóban kereszténynek és valóban konzervatívnak kell lenni, hogy működjön.”

Nyitókép: NurPhoto / Contributor / Getty Images

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. május 05. 19:48
Három nap világosság a NER sötétségében..
Micó
2023. május 05. 15:31
Vésey az egyik legokosabb Fideszes. És ha kell kormánykritikus is. Pl.a vízgazdálkodás- pufferelés ügyben, fociügyekben, stb. El vagyok ragadtatva.
zakar zoltán béla
2023. május 05. 15:30
Avagy a sóban hentergő meztelen csigák, talán gyíkgiliszták is...BeLeMbétéqúúú
Hangillat
2023. május 05. 15:08
"Megsózott meztelencsiga módjára tekeregtek..." Ami legfeljebb elvárható: baba -és fürdőruhát varratnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!