Elkötelezett vagyok a bérfelzárkóztatásban

2023. május 30. 19:48

Ha rajtunk múlik, meg is valósítjuk.

2023. május 30. 19:48
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Az Árnyékkormánynak kész terve van arra, hogyan emelnénk a fizetéseket. A következő napokban sorra be is mutatom nektek.
Első lépésként bevezetnénk az európai minimálbér-szabályozást. Ezzel a legkisebb fizetések mintegy 50 ezer forinttal nőnének és így majd a többi is.

El lehet érni, hogy Magyarországon is európai fizetések legyenek és ezt be is bizonyítjuk. Elkötelezett vagyok a bérfelzárkóztatásban és ha rajtunk múlik, meg is valósítjuk.”

Nyitókép: MTI/Ruprech Judit

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
njohn
2023. június 02. 20:36
Králika !!! Tudod mi az a BÉRFELZÁRKÓZTATÁS??? Hogy az általad keresett 3 millió forintos BÉRHEZ kell felzárkóztatnod a minimálbérest !!!! Menni fog, Králika ?? Ja, dehogy... A BLABLABLABLABLA, az megy neked... Csukott szemmel árnyékból is....
frx00001
2023. június 02. 18:01
amúgy kapitalizmus van, max. az állami szegmensben tehetne bármit, nem tudom észrevette e..., bár neki mindegy, 40 éve is járt neki minden
KBA98
2023. június 01. 16:59
Rohadék, hazaárulók!
tapir32
2023. június 01. 10:49
A jobboldal feladata az organikus társadalmi rend helyreállítása a liberáldeviánsok homogenizáló törekvései ellenében! A sorosista álcivil, politikai szervezetekkel szemben a valódi civil társadalom felépítése! A sorosista NGO-knak semmilyen társadalmi legitimációja nincs! Csak fizetett alkalmazottaik vannak. Ne hidd el, amit terjesztenek! Európa jövője a keresztény konzervativizmus! Ma ez a progresszív! A szabadság halálát a szabadságot minden határon túl kiterjesztő liberalizmus hozza el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!