Tanuljunk a csehektől!

2023. május 30. 14:53

A csehek ugyebár közismertek a harciasságukról és bátorságukról.

2023. május 30. 14:53
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Csehország megfenyegette Oroszországot, hogy ha nem kezdenek el viselkedni, a csehek képezik majd a lándzsa hegyét, ami szíven szúrja Oroszországot. A csehek ugyebár közismertek a harciasságukról és bátorságukról, továbbá régi katonanemzet, legutóbb pl. a mohácsi csata során tüntették ki magukat, ami szinte tegnap volt.

De ilyeneket kell mondani, mert erre gerjednek, ettől kezd ütemesen tapsolni a hülye nyugati, a nyugati hülye.

Szóval Magyarország totális tengeralattjáró-háborút hirdet Oroszországgal szemben, ha Putyler nem biztosítja a világító, de legalább nagy haszonkulccsal eladható ukrán gabona kijutását a Fekete-tengerről az éhínséggel fenyegetett Nyugat-Európa kereskedőcégeihez.

A flottánkat meg azonnal a Tajvani-szoroshoz küldjük, ha Kína nem kér bocsánatot a világtól a tik-tokkért.”

***

 

Nyitókép: Michal Cizek / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2023. május 31. 12:07
Mikor 1938-ban Benes kifejezett kívánságára Csehország a Birodalom oltalma alá került (manapság úgy mondják, hogy a nácik lerohanták), a cseh hadsereg igen vitézül ült a seggén. Hősies tettét manapság nem emlegetik, még az eu.-ban sem.
Proxima Centauri
2023. május 31. 10:16
Az elefántoknak vagy az oroszlánoknak sokkal nagyobb az esélyük a kipusztulásra, mint a gepárdoknak vagy a sakáloknak. Biológia.
Palatin
2023. május 31. 00:01
Nekünk magyaroknak egy bajunk volt és van. Éspedig az, hogy a történelmünk során, minden korszakban, - már a tatárjáráskor is -, volt olyan elég erös belsö, áruló ellenségünk, akik meg tudták akadályozni, hogy a csatában gyözzünk, és hogy a békében szépen fejlödjünk. Gyurcsány valójában ezt a hosszú múltra visszatekintö magyar hagyományt "ápolja".
Palatin
2023. május 30. 23:40
Most, hogy egy volt tábornok lett a cseh elnök, fel kell készülni a cseheknek az ólomkatonásdira. Ha az elnök úr unatkozik, eszébe jutnak a régi szép békebeli katonaemlékek. És minthogy békeidöben nem tudott eleget lövöldözni, most nyugdíjasa korában szeretné azt bepótolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!