Szijjártó Mészárost alázza

2023. május 15. 15:27

A külügyminiszter azt üzeni, ő egy luxusban fürdőző laza, dandy csávó, aki Giorgio Armani nevét kölcsönzi a minél nagyobb, parasztvakító villantáshoz.

2023. május 15. 15:27
null
Szanyi Tibor
Szanyi Tibor
Igen Szolidaritás

„Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom a sötét keleti oligarchákra jellemző, képmutató Nyugat-majmolásnak tartja a magyar külgazdasági miniszter arcba mászó öltözetét, amelyet a Pekingbe történő utazása kapcsán készült fotón tett közzé.

A képen látható EA7 márkájú sportfelső ára három gyermek után járó havi családi pótléknál is többet tesz ki, bár kétségtelenül olcsóbb Ramzan Kadirov tömeggyilkos csecsen zsoldosvezér minap mutatott Louis Vuitton márkájú terepmintás ruházatánál. Egy hosszú repülőút nyilván kényelmes viseletet indokol, azonban a kép hátterében feltűnő »nínós« luxusautóhoz, de

leginkább Magyarország szociális drámájához a legkevésbé sem passzol.

Az ISZOMM természetesen nem a divat terén látja a politizálás terepét, azonban egy kormánytag hivatalos fotóin mutatott öltözéknek igenis van közéleti üzenete. Jelen esetben Szíjjártó azt üzeni, hogy ő bizony egy luxusban fürdőző laza, dandy csávó, aki a legendás divattervező, Giorgio Armani nevét kölcsönzi a minél nagyobb, parasztvakító villantáshoz.

A párt megjegyzi, hogy a valós notabilitások

finom eleganciával kerülik a fellengzős multikhoz köthető harsány márkákat,

s inkább jónevű hazai tervezők, gyártók kelméit öltik magukra, ezzel is kifejezve hazájuk szeretetét. Ha egy magyar miniszter a hivatalos útjai során épp a sportosságát akarja kihangsúlyozni, akkor szerencsésebb lehetett volna Mészáros 2RULE elnevezésű ruháiba burkolóznia, ám az ettől való kivagyi elhatárolódás önmagában mutatja a NER repedezéseit.

Az ISZOMM arra hívja fel a magyar politikusok divatozósabb felfogású érintettjeit, hogy a méregdrága karóráik, táskáik, öltözékeik mutogatása helyett inkább a hazai ipart támogassák, ha már a néptől megvonják a jóllét apró örömeit is.”

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebookoldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2023. május 16. 13:55
Ez a pulcsi se nem luxus, se nem stílusos. Errefelé ilyenben járnak a cigányok.
zuriktodor
2023. május 16. 12:01
Egyszerű hülyeség volt a részéről, mert rögtön tombolni kezdett a kádári kisember. De amúgy meg az EA nem egy elérhetetlen luxus egy jól kereső középosztálybeli számára.
Hogyaza
2023. május 16. 09:20
A gyurcsány fióka ruhatárát mikor árazod be tibike?
nyugalom
2023. május 15. 22:09
Még szerencse, hogy nem hugyosgeli-féle gatyaban utazgat! Példás Szijjartó oltözködese. Aki Kinaba utazik, miert ne lehetne a gépen laza öltözékben? Ez minden az et-tól? Akkor lapozzunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!