Suhajda Szilárd emlékére

2023. május 31. 08:40

Mindannyiunknak megvannak a magunk hegyei.

2023. május 31. 08:40
null
Demeter Szilárd
Demeter Szilárd
Vendégszerző

Mindannyiunknak megvannak a magunk hegyei. Vannak, akik sikeresen feljutnak a csúcsra – ők a példaképek. Vannak, aki belehalnak a csúcstámadásba – ők a hősök. És vannak, akik meg sem próbálják megmászni – ők azok, akik levágnák a példaképek és hősök lábát, mert azt hiszik, hogy attól ők lesznek magasabbak.

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. május 31. 18:26
Az öngyilkosság felettébb költséges és vesződséges formáját választotta a szerencsétlen. Rossz karma, gusztustalan hírveréssel, mert a médiapatkányoknak is élniük kell valamiből. Aki az ilyen - saját családja, utódai sorsát telibeszaró - alakokat példaképnek hazudja, példaképnek gondolja, komoly szellemi és morális kihivásokkal küzködik. Remélem semmiféle állami ellátást nem kap az özvegye. Majd a rituális öngyilkossága szponzorai megfizetik.
Micó
2023. május 31. 18:14
Ez a Demeter eddig okosnak tűnt.
Micó
2023. május 31. 18:13
Ennyi erővel mehetett volna gatya nélkül is .Előre megbeszélve az asszonnyal hogy a farka le fog fagyni...
Akitlosz
2023. május 31. 14:56
Nem hősök és nem példaképek. Felelőtlen emberek. Egy római pápa, egy király haláláról sem ír ennyit a Mandiner. Mégis ki volt ez a hegymászó, hogy az ország legeslegfontosabb embereként sztárolják? Mit tett Magyarországért, amiért az övé lesz a következő szobor a Hősök Terén?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!