Mikor is lenne ez egy másmilyen ország?

2023. május 22. 09:16

Ahogy ugyanez volt a kérdés 2006-ban is, a tv-székház ostromakor.

2023. május 22. 09:16
null
Somogyi Zoltán
Somogyi Zoltán
Facebook

„Bayer Zsolt a következőket kérdezte blogján: »Ha valaki megkérdezte volna ezektől a nyomorult gennyládáktól, hogy mégis, egészen pontosan mit szerettek volna csinálni az üres Fidesz székházban, vajon mit válaszoltak volna? S ami ennél is fontosabb: ha bementek volna, mit csináltak volna?«

Mikor is lenne ez egy másmilyen ország? Ha ilyenkor kimaradna az »ezektől a nyomorult gennyládáktól«.

A kérdés ugyanis jogos, és teljesen legitim: Egészen pontosan mit szerettek volna csinálni az üres Fidesz székházban? Ha bementek volna, mit csináltak volna?

Ahogy ugyanez volt a kérdés 2006-ban is, a tv-székház ostromakor. A Túró Rudi automata kifosztásán túl mit csináltak ott bent?

Bayer Zsolt kérdése jogos. Lehetne. Egyszer majd biztosan sikerül kulturáltan megfogalmazni a kérdést.”

Nyitókép: Képernyőmentés

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HZ72
2023. május 23. 07:55
Undorító kommunista fasiszta sátánista hazaáruló hazug féreg vagy. Takarodj innen a mocskos gyurcsánydobrevvel együtt.
Unknown
2023. május 23. 01:23
Tulajdonképp igaza van Somogyinak ,de..... Más is volt itt. Pl: O1G, náci fidesz, csüngőhasú stb. Ez nem ördögi kör,hanem bunkóság kérdése.és az is, ha pösze,és buta, éppen maturáló /legalább is kellene/ fiatal szájába adják a bunkóságot. Blanka, a Lillike,és a többiek a Gyurcsányi, Kunhalmi, Bangónéi ,és a többi bunkóságainak a folytatása.
Agnieszka
2023. május 22. 22:56
Ez nagyjából így van, de ezt a hangot, elviselhetetlenebb tartalmakkal a balosok hozták be a magyar közbeszédbe. Bayer NEM előnyére változott, szerintem, erősen bulvárosodott, valahogy közönséges lett, túl harsány, túl magabiztos, egyáltalában, túl. Persze, lehet, h. ízlésről nehéz vitatkozni. Az is lehet, h. nem lehet büntetlenül ennyit dolgozni, még akkor sem, ha bírja fizikailag.
Russel
2023. május 22. 22:22
Ez a hülye a köztévében az őszödi beszéd kiszivárogtatásakor arról szónokolt, hogy ez még jó is lesz a gyurcsányéknek (?!). Na ennyit erről a szakértőtől...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!