Schiffer szerint azért tüntettek a diákok, hogy a rendőrök megverhessék őket

2023. május 09. 18:29

Az LMP alapító tagja már fénykorában is különös alakokkal és helyeken mutatkozott.

2023. május 09. 18:29
null
Föld S. Péter
Hírklikk

»Ami kedden történt – (valójában szerdán, bár nem ez a lényeg – a szerk.) – az nem a pedagógus-béremelésről szólt. Tudod miről szólt? Klasszikust megidézve: készüljenek kurva jó képek arról, hogy a rendőrség gyerekeket ver. Erre ment ki a játék, hogy a BBC, a CNN, azzal legyen tele, hogy az orbáni diktatúra gyerekeket ver. Erről szól az egész show-műsor.«

Ezt mondta Schiffer, mert nyilván ez a véleménye. Az LMP alapító tagja már fénykorában is különös alakokkal és helyeken mutatkozott, még a zöld párt prominenseként szoros kapcsolatot ápolt az akkoriban szélsőségesnek számító Jobbik vezérével, Vona Gáborral. Most meg ott van neki a Mi Hazánk, amelyet Schiffer a műsor egy részében nyugodt erőnek nevezett, a terrorizmusért elítélt, ám Novák Katalin kegyelme folytán szabadlábon lévő Budaházy Györgyöt pedig példaképként állította a parlamentben helyüket nem találó képviselők elé.

Nem vicc, mert annak kicsit durva lenne.

De hagyjuk Budaházyt, térjünk vissza tüntetőkhöz. Akiknek, Schiffer logikája szerint, nem volt bajuk a tanárok bérezésével és az oktatás színvonalával, a pedagógusokat rabszolgaságba taszító státusztörvénnyel is elégedettek voltak, mindössze egy kis nyilvánosságra vágytak. Azért kellett nekik a szereplés, hogy a nagy nemzetközi tévécsatornák hírműsoraiba bekerülve leleplezhessék az Orbán-rezsim példátlan brutalitását. A könnygázzal lefújt és gumibottal megvert diákokat nem a mindent beborító magyarországi korrupció, a leszakadás, a kilátástalanság zavarja, hanem az a céljuk, hogy Soros György és hazai helytartóinak zsoldjába szegődve, rossz hírét keltsék Orbán Viktor rendszerének.”

Nyitókép:  Földházi Árpád, Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. május 10. 19:41
Igen, akik odavitték őket azoknak a volt a fő céljuk.Megetethető süketek mindig vannak.
csulak
2023. május 10. 19:33
Ezeket a tunteteseket Nyugatrol rendezik es fizetik, es semmi kozuk ninc sa tanarokhoz, oktatashoz !
Aerion
2023. május 10. 17:12
Az apád faszát, te tarhos pöcsü moslékdisznó.
Újjáélesztett Dodó
2023. május 10. 16:25
Egyébként a Mandi írt mostanában az oktatás helyzetéről valami lényegit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!