Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

De hol a nagy fekete autó?

2023. május 17. 11:50

Mint látjuk, tanár úr szellemi állapotában nem történt érdemi javulás.

2023. május 17. 11:50
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„De hol a nagy fekete autó? Arról elmélkedik Fleck Zoltán jogtudós, egyetemi tanár a Klikk TV Mélyvíz műsorában, hogy az Orbán-kormány az elmúlt egy esztendőben hogyan stabilizálta a hatalmát és milyen csatákat vív az uniós pénzekért, amelyekről folyamatosan azt kommunikálja, hogy jár nekünk. »Ezek a pénzek nem járnak egyik tagállamnak sem; a közösség meghatározhatja a feltételeit annak, hogy milyen módon juthat hozzá egy tagállam a pénzekhez.« Azt is hozzáteszi, ha igazán komolyan gondolná az Európai Unió, hogy Magyarországon demokrácia legyen, akkor közvetlenül finanszírozná a civil társadalmat és az autonóm szervezeteket.

Mint látjuk, tanár úr szellemi állapotában nem történt érdemi javulás.

Fleck nevettető pár éve azzal vált ismertté, hogy kijelentette: ellenzéki győzelem után egy időre le kellene állítani a jogállam érvényesülését, hogy szimpla többséggel is lehessen alkotmányozni. Mint mondta, itthon úgysincs demokrácia, és ilyenkor bátran túl lehet lépni a törvényeken. Hogy mi a demokrácia, kik a demokraták, azt Láriferiék mondják meg a Szemkilövőhegyről.

Tanár úr szerint az Orbán-kormány egyébként sem tudná teljesíteni az unió feltételeit, mert itt nincs jogállam. A miniszterelnök átalakította a magyar közjogi berendezkedést, az alaptörvénnyel megszüntette a kritika lehetőségét, ami ugye a diktatúra legbiztosabb jele. A kör bezárult. (Az hogyan lehet, hogy tanár urat, aki ilyen kötetlenül kritizál, még sosem vitte el a nagy fekete autó ebben a »diktatúrában«?) Arról még sosem kérdezte a Hírklikk a sűrűn nyilatkozó jogtudóst: vajon miért kap mindig kétharmadot ez a jogot sárba tipró, piszok kormány?”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2023. május 18. 17:42
Fleck Zoltán jogtudós(sic!), egyetemi tanár(wtf!) figyelmébe! Az EU támogatások járnak a felzárkózó tagállamoknak. Az EU meghatározta a feltételeit, hogy milyen módon juthat hozzá egy tagállam a pénzekhez, ennek ellenére az EU visszatart kifizetéseket. Ha Fleck Zoltán igazán komolyan gondolná, nem írna-mondana olyat, hogy az EU közvetlenül finanszírozzon kontraproduktív szervezeteket.
írmag
2023. május 18. 09:57
Ez már nem egy (vastag)bőrhiba, orvoshoz kell ennek is menni!
amca
2023. május 17. 17:29
Fleck tifusz nevű szarzsák.. Azért langsam ., langsam Látom 40 kgos vagy.. Az 1ső pofon után ne keresd a fejed.. Nem fogod megtalálni.. De , csak ha kiprovokálod. Tudod,revolut!!!!!!
Sanyi72
2023. május 17. 16:16
Hogy oktathat ez a féreg,a magyar egyetemeken? Milyen lehet egy órája,milyen a vizsga? Szar szemét komcsik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!