Frászt kaptak a pápalátogatástól

2023. május 04. 06:22

Két Magyarország – megint csúfosan felsült a nemzetközi és a magyarországi baloldal.

2023. május 04. 06:22
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Most, hogy újra Magyarországon járt Ferenc pápa, és láthatóan remekül elvolt, nagy kínban van a nyugati fősodratú »lügenpresse« s annak itteni nyúlványai. Valahogyan meg szeretnék etetni országgal-világgal: őszentsége igazából azért jött el közénk, ebbe az »elszigetelt«, »diktatórikus«, »rasszista« mucsai­sztánba, hogy megleckéztesse a magyar kormányt és személyesen Orbán Viktort, ­amiért – szerintük – lábbal tiporja a demokrá­ciát, a gender- és kenderjogokat, illetve betiltotta a nemátalakító műtétek népszerűsíté­sét az óvodákban, iskolákban. Valahogyan, bárhogyan bele kellene magyarázniuk Ferenc pápa megszólalásaiba, hogy azok valójában Orbán elleni fölhorgadások voltak. Pokoli egy meló lehet, nem irigylem érte a dollársajtót. Körülbelül olyan, mint zongoracipelés közben fütyörészni.

Máskülönben – ha mindezen bűvészmutatványok nem sikerülnének, ha a balsajtó nem bírná bizonyítani, hogy a pápa igazából az orrunkra koppintott, akkor – baj van. Akkor az a kínos helyzet állhatna elő, hogy a világ legfontosabb vallási vezetője két éven belüli második magyarországi látogatásával (hacsak az erdélyit nem számítjuk ide harmadiknak – számítsuk!) mintegy megtisztelte Orbánt, már-már szövetséget kötött vele. S így fölfeslene az a hazugságszövedék, amit kitartó hálózati munkával Magyarország köré szőttek.

Most már látszik, hogy a globalista hálózat szempontjából a lehető legrosszabb forgatókönyv valósult meg. Dugába dőlt a kormánybuktató mesterterv, a nemzetközi és honi ármánykodás. Ugyan Ferenc pápa valóban komoly csapásokat osztott, ám nem a magyar kormányra, hanem leginkább a genderőrületre, a háborús uszításra és az embereket fogyasztózombivá züllesztő falanszterkapitalizmusra meg a »konzumizmusra«. Vagyis a globalisták legfontosabb napirendi pontjaira. Mindarra, amit a nyugati fősodor s annak itteni, kihelyezett tagozata, a Telex–HVG–24.hu–444-tengely tol nulla–huszonnégyben.”

***

 

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. május 04. 14:54
Tomi,ne vedd arra a mocskos propagandista szádra Őszentségét!
syphax
2023. május 04. 13:28
"...Ugyan Ferenc pápa valóban komoly csapásokat osztott, ám nem a magyar kormányra, hanem leginkább a genderőrületre, a háborús uszításra és az embereket fogyasztózombivá züllesztő falanszterkapitalizmusra meg a "konzumizmusra". Vagyis a globalisták legfontosabb napirendi pontjaira. Mindarra, amit a nyugati fősodor s annak itteni, kihelyezett tagozata, a Telex–HVG–24.hu–444-tengely tol nulla–huszonnégyben..."NYOMATOTT" ORRBA-SZÁJBA BISZ--GRAMMABOJ" Hát igen. Ez a lényeg BALLIB KISPÖCÖRŐK. A TELEX-HVG-24.HU--444 TENGELY PISZOKUL RÁFARAGOTT A SOMPOLYGÁSRA..S ALIGHANEM MINDEZT ŐK IS ÉRZIK KEMÉNYEN.SAVANYÚ A SZŐLŐ--UGYE LIBERÁLGENYÓCSKÁK...NEMDEBÁR???
nick89
2023. május 04. 10:08
Holnapi hír: A tüntetők agresszívan ütötték a rendőrök gumibotjait a fejükkel, közben a feketecsuklyás, arcukat eltakaró titkosszolgálati emberek felgyújtottak egy műanyag kukát
lhotx
2023. május 04. 08:16
Valami bomlasztót kellen kitalálni erről a pápáról, meg az egész klérusról! Asse baj, ha nem hihető, csak bomlottelmésen bomlasztó legyen; mert ha nem, akkor építés kerekedik ki belőle, az pedig a nyugatnak és a dollárhajtású ellenzékinek is rossz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!