Mégis, hogy vehetnénk komolyan az Európai Uniót, ha a küldöttjei úgy viselkednek Magyarországon, mint az éretlen kiskamaszok?

2023. május 19. 11:22

Olyan brüsszeli küldöttek felügyelik ezt a folyamatot, akik a miniszterelnök irodájánál bohóckodnak.

2023. május 19. 11:22
null
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Facebook

„Mégis hogy vehetnénk komolyan az Európai Uniót, ha a küldöttjei úgy viselkednek Magyarországon, mint az éretlen kiskamaszok?

A napokban hazánkban járt az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottsága, hogy utánajárjon, mennyire sikerült teljesíteni azokat a feltételeket, amelyek függvényében végre fel lehetne szabadítani a befagyasztott uniós pénzeket.

Most függetlenül attól, hogy mennyire tekinthető politikai zsarolásnak a Magyarországnak járó pénzek visszatartása, illetve mennyire jogos az időközben támasztott egyre szaporodó feltételsor:

teljesen abszurd, hogy olyan brüsszeli küldöttek felügyelik ezt a folyamatot, akik a miniszterelnök irodájánál bohóckodnak, vagy úgy beszélnek az ezeréves Magyarországról, mint aki kisiskolásként házi feladatot lenne köteles végezni felsőbb utasításra.

Daniel Freund német EP-képviselő a tökéletes bizonyítéka annak, hogy valójában nem megalapozott aggodalmai vannak az Európai Bizottságnak, hanem politikai hecckampányt vezényel az ország ellen.

Ha tényleg aggódnak a korrupció, jogállamiság és pénzfelhasználások miatt, akkor nem egy ócska osztálykirándulássá züllesztenék a vizsgálódást, hanem komoly és tisztelettudó szakemberekkel hajtanák végre ezt a felelősségteljes feladatot.

Különben bohóckodjanak inkább az Európai Parlament csúfosan lebukott, korrupt képviselőinek szobái előtt, vagy az sms-eit rejtegető Ursula Von der Leyen irodájánál, vagy bárhol máshol.

Bőven elég nekünk az a játszótér, amit a Momentum és Hadházy Ákos a Karmelitánál eljátszik a kordonok pakolgatásával minden harmadik nap.”

Nyitókép: Twitter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Huncsi
2023. május 23. 10:01
Halál komolyan, ki ez a csávó? Hol szokott még írogatni?
LancelotDuLac
2023. május 20. 18:54
"Olyan brüsszeli küldöttek felügyelik ezt a folyamatot, akik a miniszterelnök irodájánál bohóckodnak." Te meg itt és most vagy bohóc köcsög XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD menjél szopkodd csak nyugodtan OV túrós farkát!
LancelotDuLac
2023. május 20. 10:37
KULAfai megmondta a tutit XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Lajoss
2023. május 19. 21:54
Egy pártállamon csak röhögni lehet..mi meg szívunk tovább..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!