Tűrnöm kell, hogy egy ócska propagandafilmben szemenszedett hazugságokat tényként állítsanak rólam

2023. május 05. 10:54

Mivel évtizedek óta ismert (és talán elismert) független közvélemény-kutató vagyok.

2023. május 05. 10:54
null
Hann Endre
Facebook

„Mivel évtizedek óta ismert (és talán elismert) független közvélemény-kutató vagyok, akire figyelnek és hallgatnak a nyilvánosságban, a Fővárosi Ítélőtábla szerint tűrnöm kell, hogy egy ócska propagandafilmben szemenszedett hazugságokat tényként állítsanak rólam.”

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mediator01
2023. május 07. 12:41
Azért lássuk be, ez a film egy ügyes film! Amolyan, a tényállásban "kint is vagyok, bent is vagyok"-film, amolyan möbiusz-szalag szerű jelenség. Egy művészi eszközökkel megfogalmazott vélemény, ami meglepően hasonlít egy tényállításhoz. Olyan, mint a fény természete: ha akarjuk hullámként, ha akarjuk kvantumként is vizsgálhatjuk. (Végülis, egy film fény nélkül nem keletkezhet... haha) De, Endre, Fercsi, meg a Klára megérdemli, a többi aljas komcsival együtt, hogy ezen a filmen keresztül emlékezzenek rájuk és gaztetteikre. Talán nem kellett volna elkxrniuk...
Zolotarjov
2023. május 06. 10:34
Hanndabanda..:)
Gasztronauta
2023. május 06. 09:17
"Mivel évtizedek óta ismert (és talán elismert) független közvélemény-kutató vagyok." Endre , hogy tudtad ezt leírni röhögés nélkül?
P.Gy.
2023. május 06. 07:16
Független? Akkor nem tévedne tizen százalékokat Ha független, akkor pedig szakmailag egy nulla. Mivel az emberek nagy részében még nagyon működik a "csorda effektus" ( a nagyobb csoporthoz húzás ösztöne), így nagy szerepe van a közvélemény-kutatóknak egy-egy választásnál nem csak a tájékoztatásban, hanem az eredmények befolyásolásában is. Erre a legjobb példa a "független" Medián.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!