Gálvölgyi is beletörölte a lábát a fideszes humoristába

2023. május 01. 17:25

A független, objektív Bödőcs pedig röhög a markába.

2023. május 01. 17:25
null
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Felhévizy az elmúlt vasárnapi jegyzetében azon tűnődött, hogy az egyik leghangosabb baloldali, liberális megmondóember, Havas Henrik miért nem tud szépen, méltósággal, békességben megöregedni. A »tanár úr« ezúttal ugyanis a szokásosnál is mélyebbre süllyedt. A tőle megszokott stílust hozva most is önmagát és anyagi helyzetét fényezte, de most messzebbre merészkedett. Ugyanis egy közös fotó kapcsán gúnyolódott, alázott meg természetesen a kormányhoz közel álló embereket. 

A héten tovább bővíthetjük a sort, a szépen megöregedni nem kívánó baloldali, liberális  »okostojások« tekintetében. A Sunday Brunch legutóbbi adásában Gálvölgyi János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt kérdezték. Nagyon sok minden szóba került. Nem is lett volna rossz az interjú, számos érdekes témát érintettek a beszélgetőpartnerek. Azonban amikor a riporter megkérdezte Gálvölgyit, hogy mi a véleménye Nacsa Olivér nagy port felvert megszólalásáról, kibukott a híres baloldali, liberális tolerancia.”

 

 

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. szeptember 27. 18:42
Gálvölgyi egy Benny Hill imitátor és kőkomcsi.
Lajoss
2023. május 28. 08:43
A baginacsa az új udvari bolond,öregszik a fábry..
amca
2023. május 03. 04:16
Bödöcs Bun Con nagyon független,és nagyon humoros. A prlik, a dplomás prlik betegre nevetik magukat. Mint Gálvölgyi.
istvanpeter
2023. május 02. 16:34
Hát, ha egy kicsit alaposabban körülnézünk a függöny mögött, akkor rögtön a szemünkbe ötlik, hogy a humoristák nagy többsége bárgyú primitív és rosszindulatú ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!