Ezeknek elmentek otthonról!

2023. május 02. 22:12

Ma elmesélte lázálmait a honvédelmi miniszter és az új vezérkari főnök.

2023. május 02. 22:12
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Ezeknek elmentek otthonról! Ma elmesélte lázálmait a honvédelmi miniszter és az új vezérkari főnök.

A miniszter kijelentette, hogy háborút megelőző állapotban van az ország? Kivel szeretnétek háborúzni? Körülöttünk szövetséges államok vannak, valamint a semleges Ausztria. Ukrajnát pedig a NATO – vagyis mi is – támogatjuk.

Szóval hacsak nem a saját népe ellen kíván háborúzni ez a kormány, akkor kivel?

Mit jelent az, hogy »a magyar katonai oktatásba visszahozzák a nukleáris elrettentést«? Van bármilyen nukleáris eszközünk – kivéve Paksot és a Csillebérci, illetve a Műegyetemi reaktort? Azokkal persze minket lehet fenyegetni, de mást? …

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy az új vezérkari főnök által emlegetett »szittya harcmodor« a következőt jelenti.

»A szittyák semmiképpen sem szállnak szembe nyílt csatában az ellenséggel, hanem kitérnek előle, elhajtják a jószágot, útközben betömnek minden kutat és forrást, elpusztítanak minden legelőt. Felperzselt vidéket hagynak maguk után így az ellenség amikor benyomult Magyarországra, s a felperzselt vidékekre ért, sem katonáinak nem talált élelmet, sem lovainak.«

Tényleg ezt szánja nekünk a kormány? Hetvenegy elmúltam. Velem már nem fognak tudni katonásdit játszani. De ... Fiatalok, ti perceken beül a seregben találhatjátok magatokat akár akarjátok, akár nem!”

 

Nyitókép: Szalay-Bobrovniczky Kristóf Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. május 03. 20:46
Mekkora egy mocsok ez a pali.
jan36
2023. május 03. 16:06
Így 70 felett és a visszaesett szellemi képességeiddel, az írogatás és véleménymegosztás helyett javasolnám, hogy keress fel egy olyan woke-országot, ahol annyira elhülyültek, hogy megszavazták az aktív eutanáziát, és kérd a segítségüket.
Intar
2023. május 03. 14:37
Jusztíniának meg se jöttek!
Akitlosz
2023. május 03. 13:55
Azt figyelte a szerző, hogy milyen országok a szövetségeseink? Szlovákia, Románia, Horvátország, Szlovénia. Na ezért kell az erős hadsereg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!