Ezek tényleg ennyire hülyék? – 54163875. rész

2023. május 16. 08:20

Kezdetben volt a szRTájk. Aztán jött a kérdés, hogy illendő-e a képviselőkbe foLYtani a szót… Kevésbé lett közismert, de annak idején szabad sajtOt is követeltek már az ellenzéki tüntetők.

2023. május 16. 08:20
null
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Pesti Srácok

„Szóval ez tényleg egy soha véget nem érő sorozat, újabb és újabb epizódokkal. Amelyek mindegyikénél azt mondjuk, hogy na nem, az előzőek után még erre is képesek? Ennyire nem figyelnek oda, nem tanulnak a korábbi hibáikból? Ennyire nincs önreflexiójuk, újra és újra ennyire hülyék tudnak lenni? Ez nem létezik. Tuti, hogy direkt csinálják.

De nem, nem direkt csinálják. Ezek tényleg ennyire hülyék. És nyilván nem arról van szó, hogy ne tudnák, hogy kell írni a »sztrájk«, a »fojtani« vagy az »elvileg« szavakat. Intellektuális képességeiket látva nyilván küzdenek ilyen típusú kihívásokkal is, Pankotai Liliről azt is tudjuk, hogy a tanulmányi eredményei – illetve ezek hiánya – miatt évet kell ismételnie. Ezeket a szavakat azért a többségük le tudja írni. Hogy követhetik el akkor ezeket a hibákat? Hogy lehet, hogy a többi idióta bolseviknek ez nem tűnik fel? Mindegyik diszlexiás vagy diszgráfiás? Nyilván nem. Mint ahogy a mostani esetnél a többiek pólóján stimmel az »elvileg«, csak Lilién nem. De az övén miért nem vették észre, sem ő, sem a többiek?

Nagyon egyszerű a válasz. Annyira elvakítja őket ilyenkor a gyűlölet gőze, a hamis küldetéstudat, annyira beszűkült tudatállapotban vannak, hogy tényleg egyszerűen nem veszik észre. Ilyenkor nem létezik semmilyen önkontroll, külvilág sem létezik. Csak a bolsevik tűz, ami tombol bennük. Amitől egy hamis célt látnak, és mindent ennek rendelnek alá, ez köti le teljesen minden figyelmüket. Folyamatosan egyrészt az eszme, másrészt önmaguk hatása alatt vannak.”

Nyitókép: Deák Dániel Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. május 19. 21:46
Ránézek erre a neveletlen kispicsára és arra gondolok, mit tehetnék, ha ez az én gyerekem lenne?! Tudom a választ. Nem adok tippet a gennyláda libsiknek! Oldják meg.
Palatin
2023. május 19. 14:07
Nem hülyék, pszichikai problémáik vannak. Hát nem érdekes? Pankotai Lili nevének betüiböl azt lehet kirakni, hogy: "pina, aki tilol" (tilol: kendert, lent tilóval v. tiloló géppel ütöget, ver, hogy fás részét pozdorjává törje.) Rámenös kislány, de nem az akire egy fiu ráhajtana. Meg merem kockáztatni, hogy az ö problémája tulajdonképpen az, hogy még soha nem tetszett meg egyetlen fiunak sem. A szegény svéd Grétának ugyanez a baja. Szegénynek az orra körül elriasztóan mély barázdák vannak. Ezek a frenológia tudománya szerint súlyos belsö, lelki ellentmondásokat, feszültségeket fejeznek ki. Ne gondoljuk azt, hogy a dühnek, a lázadozásnak mindig az az oka, ami ellen az illetö mérge látszólag irányul. Söt az esetek többségében a látszat csak egy csatorna, amelyen keresztül a frusztráció, - aminek egészen más oka lehet -, le akar vezetödni. A politika legalább 50%-ban valójában pszichológia, mind a politikusok, mind a nép, az egyének oldalán.
Csillary
2023. május 17. 08:46
Ez a szabadszájú lány nem egy matyó hímzés, így azután marad a politikai kísérlet.
laciszabi71
2023. május 17. 05:41
Lilike arcán látszik az undor és flegma gyűlölet a világ iránt. Pedig egy fiatal lánynak (világnézettől függetlenül) nem kéne ilyennek lennie...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!