Elment Lang Györgyi

2023. május 20. 21:07

Elment egy szabad ember, egy szívember, egy barát.

2023. május 20. 21:07
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Elment Lang Györgyi.

Ő is.

Évekig úgy emlékeztem, hogy színésznőként láttam először Pécsen a nyolcvanas évek végén Spiró Csirkefej darabjában. Aztán egyszer egy interjúban ezt elmondtam neki, mire ő azt válaszolta, hogy soha nem játszott a darabban.

Rossz belépő volt. De jót röhögtünk. Vele szinte csak röhögni lehetett.

Az utóbbi húsz évben baráti társaságaink összeértek, így lettünk messzi/közeli barátok. Velem ünnepelte születésnapjaimat, a konyhájában is főztem, mikor szakácskönyvet csináltam, koncertjeiken találkoztunk, nem egyszer nekünk zenéltek a Pa-Dö-Dö-vel. Ez a hatalom és emberei nem szerették őt. Igaz, ő se amazokat és ennek hangot is adott. Szabad és független volt, maradt.

Pár hete Györgyi születésnapi videójához még csináltam egy köszöntőt.

Az utolsót.

Elment egy szabad ember, egy szívember, egy barát.

Pocsék hónapokat élünk.

Ölellek nagylány.”

 

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peppa
2023. május 22. 15:54
Ki ne írd magadra, hogy Je suis Lang Györgyi, te idióta!
olvass
2023. május 22. 12:01
Sose szerettem Lang Györgyit, de annál többet gondoltam róla, mint hogy Fletó barátja volt ... Most már ez is elveszett. :-( Persze lehet, hogy ez az egész is - Fletóhoz méltóan - egy ótvaros nagy, hullarabló hazugság, de akárhogy is: Innentől sikerült Lang Györgyit is "összegyurcsányoznia".
Anonymtalan
2023. május 22. 10:15
Beszéld meg személyesen 'tekutliddal, hogy te mész Láng Györgyi helyett az alvilágba.
ebalint
2023. május 22. 07:53
Gyurcsány(i)! Ne sajnáld, hanem kövesd! Az egész pereputtyoddal együtt. Jól meglesztek ti együtt szabadok, mi meg jobban érezzük magunkat nélkületek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!