Karácsony Gergely és az ő ereje

2023. május 25. 17:17

Tudom, hogy elsőre értelmezhetetlen ez a cím.

2023. május 25. 17:17
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Karácsony Gergely, ha komfortosan érzi magát, ha a számára tetsző szerepben van, akkor az avatatlan szemeknek még úgyis tűnhet, hogy ez az ember ért valamihez. Hétfő délelőtt átadták a hármas metró legutolsó felújított állomásait, ahol - természetesen - ott volt Budapest főpolgármestere is. A nagyvad beszédet mondott és láthatóan élvezte a helyzetet. Nyilván úgy adott elő mindent, hogy ez a metró nélküle sosem készült volna el, ami egyszerű hazugság, de ezt a részét most hagyjuk is.

Karácsony Gergely azt a szerepet próbálja mostanság eljátszani, hogy ő a fővárosnak a kompetens vezetője.

Tudjuk, hogy ez nem igaz, de ő mégis ezt tolja és itt jön az erő kérdése, ugyanis képes ezt az egészet úgy előadni, hogy azt a budapesti választók el is higgyék, ami veszélyes.

Nyomás alatt viszont képtelen jól szerepelni, magam is megkérdeztem a tanácsadóiról, akik évente 500 millió forintot emésztenek fel az adófizetők pénzéből és ekkor már jött a mekegés-makogás.”

Nyitókép: Trenka Attila/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemkellnév
2023. május 26. 18:43
Az a vicc, hogy Karácsony annyira alkalmatlan, hogy a gyenge szavazópolgár már megsajnálja érte. Ezért kell pl. Bohár Dánielnek és hasonlóknak ütni-verni azokat az ügyeket, amikről a főpolgármesternek gúnyolt balfék tehet. Szememben ez a nyomorult már semmit sem ér. Beszél? Minek, kinek? Ráül egy biciklire? Minek? Kinek? Nincsen helye ott, ahol van.
Lajoss
2023. május 26. 17:38
Dani,hiába erőlködtök..a főváros soha nem lesz az állampárté..
zorroro
2023. május 26. 07:57
Tényleg van ilyen! Karácsony ereje az emberarcúságában van - számos hibájával együtt. Sokaknak van elegük a narcisztikus, erőszakos (tehát nem erős, hanem gyenge), tévedhetetlen, mindenhez is értő, gátlástalanul cinikus politikusi karakterekből.
akkor ki
2023. május 25. 23:43
Nem olvastam el. Kaligelit miért nem verte már meg valaki? Mondjuk a belpesti hülyék, akik ugyan megválasztották ezt az ökröt, de pont nekik baszta szét a bicó sávokkal az életüket?! Ja, az vér ciki lenne, ha a hősüket rugdosnák tökön. Így szétkúrni budapestet már jobban nem lehet. Remélem ez a tehetetlen bájvigyor végleg eltűnik valamelyik múzeum alagsori irattárába, mint irat merchandiser. Balfasz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!