A státusztörvény bevezetésével a tanév végén, sok tanár tervezi benyújtani a lemondását

2023. május 23. 10:30

Nem tudom meddig csökkenhet a létszám a gyerekek veszélyeztetése nélkül.

2023. május 23. 10:30
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Fel szeretném hívni a döntéshozók figyelmét, hogy fizetésemelés nélkül, a státusztörvény bevezetésével, a tanév végén, sok tanár tervezi benyújtani a lemondását.

A tanárok többsége nem tüntet, mert tanítani szeret, de sokan tervezik, hogy szakmát váltanak az anyagiak és körülmények miatt.

Nem tudom meddig csökkenhet a létszám a gyerekek veszélyeztetése nélkül, az oktatás színvonaláról nem is beszélek.”

Nyitókép: Skrabski Fruzsina Facebook-oldala

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 389 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2023. május 24. 08:40
"veszélyezteti"???????????????????? Tanulni otthon is lehet, nem kell ahhoz iskolába járni! Ami nincs a könyvben, illetve a tantárgyak iránti érdeklődés felkeltésére kell a tanár!! Az iskola rendszer nem 2000 éves, de nem is 1000, hanem csak pár száz éves! AMIKOR PÁR SZÁZ ÉVVEL EZELÖTTIG NEM VOLT ISKOLA, OTTHON TANOLT MINDENKI!!! A szülőktől, nagyszülöktől, tanítóktól tanultak meg sok mindent. A tanári pálya sosem volt megfizetve, még a nagy szocializmusban sem! De nem is munka, henem hivatás, amit szívvel-lélekkel kell végezni, mert másképpen nem is megy! És aki nem tudja szívvel-lélekkel végezni, az sose lesz jó tanár! A szülőknek pedig az a kötelességük, hogy tiszteletre neveljék a gyermekeiket és azokat a tanátokat, akik szívvel-lélekkel végzik feladataikat, azokat becsüljék meg nem csak szóban, de bizonyos mértékik, anyagilag is!!!!
csoka2000
2023. május 24. 08:40
A STÁTUSZTÖRVÉNY BEVEZETÉSÉVEL A TANÉV VÉGÉN, SOK TANÁR TERVEZI BENYÚJTANI A LEMONDÁSÁT" Nagyon helyes! A statusztörvény azokat preferálna, akik plusszt adnak a diákoknak, elviszik kirándulni, táborba , ünnepségekre, stb. Persze, hogy akik most ezt a szándékukat kinyilvánítják, azok letanitják a 45 perceket és tűznek haza. Hajrá igazi tanitók, tanárok és a selejt menjen el. A kevesebb sokszor több!
Gladi
2023. május 23. 22:10
Már tegnap kellett volna....
Andilla
2023. május 23. 21:49
Kedves Mandi! Ha már ilyen sokat idézitek ezt a nőt, aki nem képes helyesen írni (miközben az oktatás színvonaláról beszél!), legalább ti javítsátok ki a hibákat... Szóljatok, ha kell erre ember!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!