A mentőszolgálat vezetése ismét elővette a rongyosra játszott lemezt

2023. május 15. 21:31

Senki nem a mentősöket támadja, aki a kormányt és az OMSZ vezetését kritizálja a mentés állapota miatt.

2023. május 15. 21:31
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A mentőszolgálat vezetése ismét elővette a rongyosra játszott lemezt, amelyen csak egy szám van: »politikai okokból támadják az életmentőket«. Ők is tudják, hogy ez hazugság, senki nem a mentősöket támadja, aki a kormányt és az OMSZ vezetését kritizálja a hazai egészségügy, azon belül is a mentés állapota miatt. Sőt, mi a túlterhelt és alulfizetett mentősök pártján állunk, és annak a mentésirányítónak a pártján, akivel most el akarják vitetni a balhét.

Amúgy teljesen felesleges lenne a felhajtás és a propagandára költött pénz. Ha cáfolni szeretnék a »politikai támadásokat«, hozzák nyilvánosságra a statisztikát, amely megmutatja, az esetek mekkora részében ér ki a mentő a HÍVÁSTÓL számított 15 percen belül! Ja, azt azért nem, marad a mímelt felháborodás, meg a bajtársak háta mögé bújás…”

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTVA / Bizományosi: Juhász Gábor

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. július 12. 12:03
Még soha nem láttunk olyan hírt, hogy egy magas pozíciójú kormánypárti betegért nem ért volna ki a mentő időben. Ezek szerint vagy külön mentőszolgálatuk van vagy esetükben szigorúan be kell tartani a határidőket, Vajon a váltig becsületes és igazmondó szóvivő elvtárs és hasonszőrű főnökei hogyan is vannak ezzel? A kérdés megválaszolása sem szakmai, sem politikai szempontból nem egyszerű, a hihető hazugságon hónapokig kell agyalni, az igazság viszont azonnal közölhető lenne!
Player1
2023. május 18. 19:38
Mi a probléma? Ha ezek után Hadházy korrekt, jelzi a mentőszolgálatnak, hogy érte ne küldjenek semmilyen esetben sem mentőt. Ha a mentőszolgálat korrekt, hagyja hogy egészségügyi problémáját - különösen súlyos esetben - Hadházy maga oldja meg. Ennyi.
Osztap Bender
2023. május 16. 20:33
Ügyes! Egymás kurva anyját szidjátok, bődületes baromságokat vágtok egymás fejéhez, de a lényegről, ugye egy szó nem esik. Tedd csak le a klaviatúrát, hagy abba a hisztit, aztán gondolkodj el ezeken a kérdéseken: hiszel abban, hogy ha bajba kerülsz, a mentős aki veszi a hívást, megérti, hogy miről beszélnek a hozzátartozóid neki a telefonban; biztos vagy abban, hogy az előírt időn belül kiér hozzád a segítség; biztos vagy abban, hogy jó címre megy majd a sofőr; biztos vagy abban, hogy az egészségügyet egy túlkoros rendőrnek kell irányítani; biztos vagy abban, hogy elsőre fogadnak abban kórházban, ahová visznek; biztos vagy abban, hogy ha meghalsz mentés közben, megállapítják a valóságot az okokról és megbüntetik a hibázókat; biztos vagy abban, hogy Győrfi majd az igazat mondja, nem hadovál össze-vissza? Nos talán ezekről a kérdésekről volna hasznos "értekeznetek", nem egymás kurva anyjáról, a teleszart pofátokról és hasonlókról.
Obsitos Technikus
2023. május 16. 18:03
Hullaházy doktor elővette a rongyosra vert faszát a lónak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!