Amit szabad Bayer Zsoltnak, nem szabad a kocsmában

2023. május 03. 19:15

Bayer mondhatja a TV-ben, hogy Kósának homoszexuális kapcsolata volt Terry Blackkel, Kósa viszont ugyanezt nem mondhatja majd Bayerről.

2023. május 03. 19:15
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„A Fidesz törvénymódosítása után Bayer Zsolt mondhatja a TV-ben, hogy Kósa Lajosnak homoszexuális kapcsolata volt Terry Blackkel, Kósa Lajos viszont ugyanezt nem mondhatja majd Bayer Zsoltról.

Kósa Lajos megsértődött a példán, a levezető elnök pedig kétszer is el akarta tőlem venni a szót, holott a példát nem én találtam ki, hanem a propagandasajtó terjesztette ezt anno Vona Gáborról.

A Btk. rágalmazásról szóló módosítása extrém és alaptörvénysértó módon tesz különbséget

sajtó nagy nyilvánosságban elmondott rágalmai és becsületsértése és a legkisebb nyilvánosságban, például egy kocsmában elmondott becsületsértés között.

Az előbbieknél, azaz a propagandasajtó hazugságainál a fideszes lakájmunkások nem lesznek büntethetők a Btk. szerint nagyjából semmiért, mindenki más viszont igen.

Ez olyan jogbizonytalanságot okoz és olyan módon diszkriminatív, hogy a Párbeszéd - Zöldek a törvény elfogadása esetén az Alkotmánybírósághoz fordul!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2023. május 05. 05:53
Pfejjjjjj.
Bresz
2023. május 05. 02:58
Valaki megmondaná, hogy ki a fasz ez a nő?
Vesalius
2023. május 04. 07:40
Timike! Nem tetszik a liberális szabadság elv, hogy a médiában mindenki azt ír/mond amit akar egy politikai, társadalmi szereplőről? Inkább csak egyeseknek szabadjon?
tapir32
2023. május 04. 04:40
Nincs erkölcsi alapja demokráciát vagy a jogállamot másokon számonkérni annak, aki le akarta rombolni mindkettőt. Megpróbálták diszkreditálni a demokrácia egyik legnagyobb vívmányát a népszavazást, a nép akaratának közvetlen kinyilvánítását. Demokrata sohasem teheti meg, hogy külső hatalmi segítséget kér/fogad el belpolitikai kérdésekben (dollárbaloldal). A jogkövető soha sem akar 2/3-os törvényeket 50% + 1 alapon módosítani. A magyar demokráciát és jogállamot az alább felsorolt ellenségeitől kell megvédeni! Donáth, Cseh, Dobrev, Gyurcsány, DK, Momentum. Demokráciát csak demokratikus úton a jogszabályok betartásával lehet építeni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!