Ez az alapja az európai civilizációnak

2023. május 22. 11:11

Viszont nem fér a fejembe, hogy mi szükségünk van rájuk?

2023. május 22. 11:11
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Ezen most elgondolkodtam. Az rendben van, hogy mint mindenkihez, az önmagukat transznak tartó bolondok felé is szeretettel kell fordulni. Ez az alapja az európai civilizációnak. Viszont nem fér a fejembe, hogy mi szükségünk van rájuk? Van sövénynyírójuk? Ügyesen kezelik a gipszkartont? Fizetik a sörömet?

Ha nem, mivel ezek a képességek függetlenek a szexuális bolondozásoktól, akkor mire fel ez a kétségbeesett kiabálás? Szerintem egy-egy társadalom kifejezetten kényelmesen elvan olyanok nélkül, akik folyamatos odafigyelést, gondoskodást, bátorítást, ünneplést és kivételezést igényelnek, valamint önmaguk megélése az egyetlen tevékenység, amivel elütik a rájuk kiszabott időt. Főleg, ha amúgy semmilyen kapcsolatban nem állok velük, nem rokonaim, nem ismerőseim.”

***

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandolini
2023. május 27. 16:53
A frontra velük. A tűzvonalba. És tűz!
Wezuv
2023. május 24. 13:18
Megjöttek a libsi köcsögök és magukat lájkolják. Szánalmas...
Pelso j.
2023. május 23. 12:55
Nem ez az alapja európai civilizációnak, csak te hergelsz egy jót. Azon meg nincs csodálkozni való, hogy valami nem fér a fejedbe.
-Zsolt-
2023. május 23. 12:05
Egy-egy társadalom kifejezetten kényelmesen elvan az olyanok nélkül is, mint te, mégsem kérdőjelezi meg senki a létjogosultságodat. Ha nem vetted volna észre a másmilyen szexuális beállítottságúaknak is van családja, munkája, sőt még sövénynyírója vagy söre is, barom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!