A hazaárulózás hete

2023. április 08. 19:24

A nagyhangú hazaárulózók a kiabálás közben olcsón megveszik és kisajátítják a hazát. Ügyes.

2023. április 08. 19:24
null
Bolgár György
Bolgár György
Népszava

„Azt állította Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (a Magyar Hírlap című portálnak), hogy »a baloldali ellenzék által kínált politikai termék ma a hazaárulás«.

Ezzel szemben a tény az, hogy a magyar baloldal nem kínálja a hazát oroszoknak, kínaiaknak és törököknek, csupán azt követeli, hogy a kormány tartsa be az általunk választott nyugati szövetségek alapvető szabályait. A nagyhangú hazaárulózók viszont a kiabálás közben olcsón megveszik és kisajátítják a hazát. Ügyes.

Azt is állította Gulyás (ugyanott, az Európai Unióról), hogy »egy olyan nemzetközi szervezetről beszélünk, ahol a jog uralma, így a jogállam alapelvei nem érvényesülnek«.

Ezzel szemben a tény az, hogy már a jogállamisági eljárást is csak az Európai Bíróság jóváhagyásával lehetett elindítani Magyarország ellen, de az Európai Bizottsággal folytatott kötelezettségszegési viták végére is a Bíróság tesz pontot. Igaz, a magyar kormány még ezeket sem mindig hajtja végre. Minek is? Egy jogtipró nemzetközi szervezet ellen harcolni kell. Vagy ki kell onnan lépni, nem?”

 

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2023. április 13. 22:30
A Népszava még él?
Bokros Birka
2023. április 10. 19:10
Bolgár blöki a kommunizmus csahos kutyája Te hazádban nem lehet földet vásárolni csak bérelni, akkor hogy adják el Izraelt a nagyhangúak? Ne gyere nekem Magyarokkal, mert hozzájuk sosem volt közöd kicsi zsiráf. Aki eladta testvéreidnek Magyarországot az Horn (harcos kis zsiráf) Gyula volt a marcali rabbival! Csak azért, hogy ne halj meg hülyén Bolgár blöki!
Skulo
2023. április 10. 09:10
bolgargyuri, a tudatod mélyén ott van, hogy már egyszer mindent oda adtatok, csak ne a magyaroké legyen. A puszta léted is hazaárulás.
olajfa1
2023. április 09. 18:42
Az a hazaáruló aki ÁRULÁSRA! és HAZÚGSÁGŐKAT TERJESZTVE akadályozza a hazájának a jobbá válását, és JOGTALANUL!!! ALJAS MÓDON! VISSZAÁLVE!!! MEGAKADÁLYOZZÁK A KÖZÖSEN FELVETT KÖLCSÖNÖK KIFIZETÉSÉT!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!