Így csicskít be Gyurcsány

2023. április 23. 15:39

A baloldal vezére kiadta a parancsot, Karácsony Gergely pedig mint valami alattvaló végre is hajtotta azt.

2023. április 23. 15:39
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Nézzük meg alaposabban történetünk két főszereplőjét. Kezdjük a gyengébbel, Karácsony Gergellyel. Névlegesen Karácsony a legkomolyabb pozícióval rendelkező baloldali politikus, mint főpolgármester. Ugyanakkor tudja mindenki, hogy valódi hatalma nincs, ahogy a pártja sem rendelkezik sem tagsággal, sem szavazókkal. A Párbeszéd egy önmagában mérhetetlen és értelmezhetetlen politikai formáció.

Aztán itt az erősebb figura, aki nem más, mint Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke nemcsak országosan, hanem Budapesten is a legerősebb baloldali politikus. Hiába Karácsony a főpolgármester, ha a kerületi polgármesterek jelentős részét Gyurcsány irányítja.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. április 24. 09:02
Dani,nálad nagyobb alattvaló nem kell..:)
Sclerotic
2023. április 24. 08:34
Úgy gondolja Frank, hogy ezzel a stratégiával lehet nyerni a helyhatósági választásokon. No, majd meglátjuk... Olyan jelöltet kell állítani, a "nyúlánk gyermekkel" szemben, akit elfogad a budapestiek normális többsége!
Ízisz
2023. április 23. 22:08
Z Tudjuk, hogy lopjátok a szellemi terméket is /rubeljobbágy/ dollárellenzék áltat fizetett hazaáruló bérkommentelő prosti kurva cseléd!!!, de azért te is minden alkalommal megmutatod, hogy mekkora egy tolvaj kurva cseléd vagy, aki a lopcsótányferkó vajdád valagából posztol állandóan!!! Te is megmondhatod, hogy mennyi forintot kapsz ezért a szar tevékenységért a dollárellenzék gazdádtól!!! Nekem mindegy ki válaszol a rákos csoportból...
Fed74
2023. április 23. 21:27
Csicska Bohár! A Putyin szopó tolvaj bandád meg becsicskult az Oroszoknak , meg most már Amerikának is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!