Addig ásta, míg beleesett

2023. április 13. 09:15

Tordai azt nyilatkozta, jelentéktelenek lennének a parlamentben trágárkodás és botrányok nélkül.

2023. április 13. 09:15
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„A túlmozgásos Tordai Bence akut rohamairól már többször megemlékeztem e hasábokon. Osztom Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető diagnózisát, miszerint a Párbeszéd-képviselő fő tevékenysége a provokáció. Igaz, maga a kétségbeejtő ember sem vitatja, hogy a botránypolitizálás az őt is soraiban tudó ellenzék lételeme. Azt nyilatkozta, jelentéktelenek lennének a parlamentben trágárkodás és botrányok nélkül, csak ezek eredményeznek számukra »kattintékony« eseteket; csak így ér el az ellenzéki képviselők üzenete az emberekhez. Botrányok nélkül senkit sem érdekelnének. (Ez persze költséges mulatság. Legutóbb, amikor az Országgyűlés megszavazta Tordai esedékes büntetését, a visszaeső randalírozó közösségi oldalán gyűjtést kezdeményezett – így szokták odaát.)

Azóta is egyre erőlködik szegény. Annak pedig ismerjük a végét…

Most azonban visszanyalt a fagyi.

»Úgy látszik, magánélete is csak az állampárt képviselőinek lehet, az ellenzékieknek nem: ma annyi fideszes médiamunkás tobzódott a kapunkban, hogy rá se fértek egy képre« – írta Tordai a minap. […] »Az apropó annyi volt, hogy bepereltem a fideszes kormányhivatalt a luxusvillázós lejárató kampányban vállalt szerepük miatt, és ma jött helyszíni szemlére az indítványomra kirendelt igazságügyi szakértő. Hogyhogy nem, a Fidesz-média erről is tudomást szerzett, és megszállták a környéket…«

»Nocsak, nem tetszik a sajtószabadság és a transzparencia? Hát nem ezekért harcoltok?« – érdeklődik egy kommentelő. Egy másik arról biztosítja a hegyvidéki látványépítészt, hogy a bírósági tárgyaláson még többen lesznek.

Mi is megyünk.”

***

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gepida
2023. április 14. 08:21
Egyetlenegy példát mondjon valaki arra, hogy lebontottak egy szabálytalanul épített házat! (Hacsak nem közember az illető.) Majd kifizeti a 23.000 Ft-ot a fennmaradási engedélyre, és akkor maradhat a ház.
enes
2023. április 13. 14:40
Mi van a "füstölő" ejtésével? Lezárult már?
bunko_jobbos
2023. április 13. 13:25
A faszom, addig ásta, míg bele NEM esett. Harmadjára már csak sikerül. Gyerekkoromban még mindenki így mondta volna, de akkora az angol befolyás, hogy már nem csak a szavakat, hanem a nyelvtani szerkezeteket is felülírja. :-(
bunko_jobbos
2023. április 13. 13:23
Addig ásta, míg bele NEM leesett -- hogy javítva is legyen. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!