A következő évtizedek kihívása a túlélés lesz az atomfegyverek árnyékában

2023. április 04. 06:06

Vannak, akik mégis hisznek abban, hogy visszatérhetünk a klímázáshoz és genderezéshez.

2023. április 04. 06:06
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„Az elmúlt hét folyamán úgy Kína nukleáris doktrínáját, mint Oroszország külpolitikai doktrináját, újrafogalmazták. Az események iránya igen egyértelmű. Ennek ellenére még mindíg vannak akik szilárdan hisznek abban, hogy ha egyszer véget ér a háború mindannyian visszatérhetünk a békés klímázáshoz és genderezéshez.

A következő évek és évtizedek kihívása a túlélés lesz az atomfegyverek árnyékában. Ha ezt sikerrel abszolváljuk, akkor talán majd egyszer majd megengedhetjük magunknak azt a luxust, hogy újra a tegnap divatos válságaival foglalkozzunk.”

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Újjáélesztett Dodó
2023. április 07. 14:37
Van olyan, hogy klímaháború, több könyv megjelent ezzel a címmel angolul, vagy a Tropical chaos, pl.
szintetikus
2023. április 04. 19:00
Riogat a kopasz, de nem kell félni az atomfegyverektől. Ha jönnek, hát jönnek.
Szabó Tamás
2023. április 04. 12:51
"..vannak akik szilárdan hisznek abban, hogy ha egyszer véget ér a háború mindannyian visszatérhetünk a békés klímázáshoz és genderezéshez..." Igen, így van. Vannak hülyék, akik elmennek fizetett aktivistának, aztán tolják a 20 éves social engineering anyagokat; a rendszerbomlasztó buziságot, egyéb szex.perverzitások hájpolását, klímafszságot, stb., stb. Holott már induláskor értelmetlenek voltak ezek a baromságok - max. valakik beteges gyűlölködése, pusztító, ember-ellenessége látott bele fantáziát. De most majd hogyan tovább?!...
Sanyikám
2023. április 04. 09:45
Minden rosszban van valami jó..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!