Mert az igazi erotika itt kezdődik...

2023. április 13. 19:10

Sok mindennek lehet erotikája. Vagy inkább mindennek.

2023. április 13. 19:10
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Sok mindennek lehet erotikája. Vagy inkább mindennek. Ha úgy tudsz élni, érezni és gondolkodni. De a legizgalmasabb erotikája mégis a közös harcnak van, a bajtársiasságnak, a szenvedélynek, ami egy ügy kapcsán összekapcsol valakivel. Úgy igazán mélyen. Amikor úgy érzed, hogy bármit megtennél a harcostársadért, bármit feláldoznál érte önmagadból. És pontosan tudod, hogy ő is megtenné ugyanezt érted. Néha adódnak az életben olyan pillanatok, amikor így tudsz kapcsolódni valakihez, és ő is így kapcsolódik hozzád. Amikor valakit sokkal fontosabbnak érzel saját magadnál. Mélyebb ez a testiség erotikájánál, olyan tűz fűti, ami bármelyik pillanatban képes lángba borítani a világot.

Fura dolog nőként harcosnak lenni ebben a világban. Mert a férfiak nagy része nem érti, hogy éppen te leszel az, aki utolsóként hagyja el a harcmezőt, amikor már a többieket biztonságba tudja. A német ezt az érzést Brüderlichkeit-nek nevezte, vagyis el sem tudták képzelni azt, hogy ilyen mély harcos ösztönök élhetnek egy nőben is. Pedig nem a nemünktől függ, hogy mit vagyunk képesek feláldozni önmagunkból egy ügy vagy éppen a harcostársunk érdekében, hanem az emberségünk minősége a döntő. És még inkább az, hogy mennyire tudjuk átadni magunkat az igazságért vívott harc szenvedélyének. Ami nem csupán perzsel, de idővel fel is emészt. De nem bánod egy percre sem, mert tudod, hogy örökké élni unalmas, és inkább legyen rövid, ami megadatik, de abban legyen igazi tüzes lángolás, olyan, ami leégeti rólad mindazt, ami az egód önzéséhez tapad. Hogy át tudd magad adni valami olyasminek, ami azután születik meg benned, amikor már meghaltál önmagadnak. Mert az igazi erotika itt kezdődik...”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2023. április 16. 11:21
Igen, ha kinyitod a szád, ha meg el kezdesz beszélni az már maga a pornográfia!
Töki
2023. április 16. 02:08
Na te meg az erotika!!! :)))))))))))
Fundamentalista
2023. április 14. 16:11
"Amikor úgy érzed, hogy bármit megtennél a harcostársadért, bármit feláldoznál érte önmagadból. És pontosan tudod, hogy ő is megtenné ugyanezt érted." Doktortejológus, Rita lelkem ! Winston cicusod dorombolásának hallgatása helyett tessék cselekedni! Menj el önkéntesként harcolni a Donbaszba! Azt felesleges is megkérdeznem, hogy a lövészárok melyik oldalára mennél. De aztán meg se állj a legszélső peremvonalig, ott bizonyítsd az harciasságodat és önfeláldozásodat! Vigyél magaddal valakit, aki teérted is megtenné az önfeláldozást a peremvonalban! Homonnay barátod már ugrott, de biztos lenne a FB-os rajongóid közül néhány, aki veled tartana. Szervezd meg a társasutat! Ennél erotikusabbat még csak nem is álmodhatnál.
lofejazagyban
2023. április 14. 14:15
Rita néni kezd kiöregedni, az ugazi erotika meg sosem találta meg, és most már nem is nagyon fogja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!