A kormány humoristája bocsánatot kér

2023. április 04. 14:56

Vasárnapra megvilágosodott és a Facebookon elnézést kért a szavaiért.

2023. április 04. 14:56
null
Föld S. Péter
Hírklikk

„Nacsa Olivér, az egykor ígéretesen induló, ám utóbb kormánypárti kanyart vett humorista duó egyik tagja bocsánatot kért Pottyondi Edinától, valamint mindenkitől, akit esetleg megbántott. Az ügy előzménye, hogy a közmédiából ismert, amúgy nem létező – erről később – kormánypárti humor jelese szerint a humor nem női műfaj, nem nőknek való vidék.

Nacsa minderről a KarcFM rádió Bezzeg című műsorában értekezett, szerinte ugyanis »a nézők kevésbé adnak egy-egy humoros mondatnak, gondolatnak nyomatékot, ha azt egy nő szájából hallják.« Mint mondta, »nem tudom miért van így, szerintem ez egy alapvetően férfi szakma.«

Nem is tudhatja, hogy miért van így, merthogy ez alapvetően nem egy férfi szakma. Tehetség kell hozzá, humorérzék, nem mellesleg mérték és ízlés, ami mindkét nem képviselőit ugyanúgy jellemezheti, mint ahogy – van rá példa – hiányozhat is belőlük.

(...) A világ változik: szombaton még az volt Nacsa véleménye, hogy a humor nem nőknek való műfaj, de vasárnapra megvilágosodott és a Facebookon elnézést kért a szavaiért. »Azt hiszem, sosem késő belátni, ha az ember hibázik, és félreérthető megfogalmazásával adott esetben sokak érzékenységét sértheti valamilyen módon, noha a konkrét témával kapcsolatban rossz szándék nem vezérelte. Belátom, ebben az esetben ez pontosan így történt. Nem volt lehetőségem azt sem elmondani, hogy miként váltak félreértelmezhetővé a szavaim. Eredetileg azt szerettem volna elmondani, amelyet előttem már korábban többen is elmondtak, hogy valamiért hazánkban kevesebb a női előadó ebben a szakmában. Nem kérdés számomra az sem, hogy mindig az adott embert kell nézni függetlenül attól, milyen nemű, nő vagy férfi, milyen nemzetiségű, vagy politikai hovatartozású az illető. Itt és most a témát lezárva, szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit esetleg megbántottam!«”

Nyitókép: Youtube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2023. április 16. 17:54
"Nacsa Olivér, az egykor ígéretesen induló, ám utóbb kormánypárti kanyart vett humorista..." És a sok ígéretesen induló, de ellezéki kanyart vett humorista? Azokkal persze minden rendben. Te egypártrendstzeri arroganciában szenvedő posztkomcsi állat.
Igazszó
2023. április 05. 18:52
Zsidótól sosem kérünk bocsánatot. Félreérti, vagy aljasságra használja.
Bájron
2023. április 05. 11:29
Ki ez a takonygeci???????? Talán fasszopó??????? Igen!!!!
madar299
2023. április 05. 04:02
Vihar egy kanál vízben ! A "valódi" jegyet váltó közönség majd eldönti kinek van/lesz igaza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!